Poze ABI

  • Senior Software Agency gestioneaza identitatea web pentru ABI Solutions – reprezentant Scala Electronic Gmbh

    Poza: Senior Software Agency gestioneaza identitatea web pentru ABI Solutions – reprezentant Scala Electronic Gmbh

  • ABI SOLUTIONS anunta participarea sa la salonul BABY EXPO, salon dedicat copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti.

    Poza: ABI SOLUTIONS anunta participarea sa la salonul BABY EXPO, salon dedicat copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti.

  • Primul produs personalizat BABY EXPO - Termometrul Digital cu masurare rapida !

    Poza: Primul produs personalizat BABY EXPO - Termometrul Digital cu masurare rapida !

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul abi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la abi. Pozele pe tema abi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul abi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la abi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la abi.