Abitatie

Definitie Abitatie

Dreptul de abitatie este un drept de uz care are ca obiect o locuinta. El confera titularului sau dreptul de a poseda si folosi acea locuinta proprietatea altei persoane, pentru satisfacerea trebuintelor de locuit ale lui si ale familiei sale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abitatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abitatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abitatie. Definitiile termenilor despre Abitatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abitatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abitatie.