CURS ADOBE InDesign ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 16 octombrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Arhitectura / Design, Afaceri

Cursul de InDesign se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete tehnici DTP si pregatirea corecta a fisierelor pentru transmiterea acestora catre tipar sau mediul online.
Cursul este preponderent practic, avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit si se lucreaza cu soft licentiat.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

CURS ADOBE InDesign  ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI

 

•  Prezentarea programului, a meniurilor, a spatiului de lucru in InDesign, configurarea optiunilor acestora, personalizarea scurtaturilor de la tastatura, lucrul cu panourile (paletele) mobile, utilizarea gestionarii eficiente a spatiului de lucru prin afisarea sau ascunderea anumitor optiuni, personalizare spatiului de lucru. Modul de realizare a documentelor noi pentru trimiterea ulterioara catre tipografie (margini, bleed, slug) sau mediul online. •  a) Lucrul cu imagini si culori. Importarea imaginilor în InDesign si specificul formatarii imaginilor (proportional/neproportional, asezarea textelor peste imagini sau pe langa conturul acestora). Tipuri de fisiere ce se pot importa in InDesign ( pdf, psd, tif, .jpeg, .eps, .gif, .png etc ) si editarea lor interactiva prin integrarea cu celelalte programe din Adobe Creative Suite. b) Managementul corect al culorilor si imaginilor în InDesign (RGB, CMYK, sistemul de culori PANTONE). Stiluri grafice aplicabile imaginilor si graficii, alinieri si distributii ale imaginilor (cu alte obiecte sau cu pagina de lucru). •  Formatarea textelor în InDesign. Importul textelor din diverse fisiere. Stiluri de formatare a paragrafului si caracterelor. Managementul stilurilor de formatare. Proprietati de formatare a textelor pentru tipar (leading, kerning, indentare, tracking, tab, bulleturi). Aranjarea textului pe coloane, stabilirea mariginilor casetelor de text. Aranjarea textelor pe path (cai desenate vectorial) •  Efecte de text, imagini sau obiecte vectoriale importate in InDesign: gradient, transparente, umbre, blending modes, etc •  Creare si editare elemente vectoriale Grafica vectoriala direct în InDesign. Creare logo-uri, definirea spatiului de siguranta a unui logo, reguli corporate. Convertirea textului in curbe. •  Editarea tabelelor in InDesign. Importul si formatarea tabelelor, crearea tabelelor în InDesign, optiunile speciale de formatare a tabelelor, stiluri predefinite pentru formatarea tabelelor, alte formatari aplicate tabelelor (schimbarea culorilor de fill sau stroke, adaugarea de elemente grafice, adaugarea de header sau footer) •  Crearea de indexuri (cuprinsuri), numerotarea automata a paginilor pentru carti sau reviste. Realizarea de carti de vizita, flyere, afise, bannere (indoor sau outdoor), modalitati de construire a layout-ului si exportarea acestuia pentru tipar.

 

AVANTAJELE CURSANTILOR

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala

- localizare centrala, usor accesibila

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii   

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-adobe-indesign-acreditat-absolute-school1