CURS ADOBE InDesign ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Absolute School organizeaza curs de Adobe InDesign acreditat.

DETALII PE PAGINA DE WEB A SCOLII: www.absoluteschool.net.

CURS ADOBE InDesign

Cursul de InDesign se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete tehnici DTP si pregatirea corecta a fisierelor pentru transmiterea acestora catre tipar sau mediul online.

Cursul este preponderent practic, avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit si se lucreaza cu soft licentiat. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii privind acreditarile). La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

STRUCTURA CURSULUI
 

•  Prezentarea programului, a meniurilor, a spatiului de lucru in InDesign, configurarea optiunilor acestora, personalizarea scurtaturilor de la tastatura, lucrul cu panourile (paletele) mobile, utilizarea gestionarii eficiente a spatiului de lucru prin afisarea sau ascunderea anumitor optiuni, personalizare spatiului de lucru. Modul de realizare a documentelor noi pentru trimiterea ulterioara catre tipografie (margini, bleed, slug) sau mediul online. •  a) Lucrul cu imagini si culori. Importarea imaginilor în InDesign si specificul formatarii imaginilor (proportional/neproportional, asezarea textelor peste imagini sau pe langa conturul acestora). Tipuri de fisiere ce se pot importa in InDesign ( pdf, psd, tif, .jpeg, .eps, .gif, .png etc ) si editarea lor interactiva prin integrarea cu celelalte programe din Adobe Creative Suite. b) Managementul corect al culorilor si imaginilor în InDesign (RGB, CMYK, sistemul de culori PANTONE). Stiluri grafice aplicabile imaginilor si graficii, alinieri si distributii ale imaginilor (cu alte obiecte sau cu pagina de lucru). •  Formatarea textelor în InDesign. Importul textelor din diverse fisiere. Stiluri de formatare a paragrafului si caracterelor. Managementul stilurilor de formatare. Proprietati de formatare a textelor pentru tipar (leading, kerning, indentare, tracking, tab, bulleturi). Aranjarea textului pe coloane, stabilirea mariginilor casetelor de text. Aranjarea textelor pe path (cai desenate vectorial) •  Efecte de text, imagini sau obiecte vectoriale importate in InDesign: gradient, transparente, umbre, blending modes, etc •  Creare si editare elemente vectoriale Grafica vectoriala direct în InDesign. Creare logo-uri, definirea spatiului de siguranta a unui logo, reguli corporate. Convertirea textului in curbe. •  Editarea tabelelor in InDesign. Importul si formatarea tabelelor, crearea tabelelor în InDesign, optiunile speciale de formatare a tabelelor, stiluri predefinite pentru formatarea tabelelor, alte formatari aplicate tabelelor (schimbarea culorilor de fill sau stroke, adaugarea de elemente grafice, adaugarea de header sau footer) •  Crearea de indexuri (cuprinsuri), numerotarea automata a paginilor pentru carti sau reviste. Realizarea de carti de vizita, flyere, afise, bannere (indoor sau outdoor), modalitati de construire a layout-ului si exportarea acestuia pentru tipar.

 

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Taguri: cursuriAdobegraficaabsoluteschoolindesign
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-adobe-indesign-acreditat-ministerul-muncii-si-educatiei