CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Absolute School organizeaza CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT.

DETALII PE PAGINA DE WEB A SCOLII: www.absoluteschool.net.

CURS CONTABILITATE FINANCIARA COMPUTERIZATA

   Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.    Cursul este preponderent practic, cu aplicabilitate imediata si are ca scop prezentarea operatiunilor contabile curente intalnite intr-o societate comerciala. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de Contabilitate primara.    Cursantii primesc GRATUIT suportul de curs si monografiile contabile; la curs se efectueaza analiza contabila pentru fiecare operatiune si se intocmesc notele contabile care se vor introduce in softul contabil in scopul obtinerii documentelor de sinteza ( balanta , bilant , declaratii ). Monografiile contabile contin si documentele primare care stau la baza operatiunilor, astfel incat modul de lucru este similar cazurilor reale intalnite in practica.   Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI). Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA.STRUCTURA CURSULUI 1. Prezentarea elementelor patrimoniale (active/pasive)2. Planul general de conturi. Functiile contului 3. Analiza contabila; intocmirea notelor contabile 4. Clasele de conturi 1 - 7 (capitaluri, imobilizari, stocuri, terti, trezorerie, cheltuieli, venituri). Aplicatiile practice trateaza clasele de conturi, TVA , impozitul pe profit, etc. 5. Intocmirea balantei de verificare si a bilantului contabil6. Realizarea unor monografii contabile. 7. Utilizarea unui soft contabil (introducerea datelor, verificarea/salvarea, tiparirea documentelor specifice) 8. Intocmirea declaratiilor fiscale 9. Interpretarea informatiei contabile rezultate din documentele de sinteza (balanta/bilant).

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.