CURS CONTABILITATE PRIMARA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 12 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cursul este primul pe care ar trebui sa-l urmati daca doriti sa profesati in domeniul contabil. Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.
Este un curs cu aplicabilitate imediata; mai mult de jumatate din durata cursului este alocata lucrului la calculator in vederea generarii documentelor contabile (se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare). Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT.
In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:
1. veti invata sa interpretati corect baza legala privitoare la documentele contabile
2. veti intelege modul de efectuare a analizei contabile, cunoscand astfel efectul operatiilor asupra patrimoniului companiei
3. veti sti sa utilizati un soft pentru generarea documentelor contabile
4. veti sti sa depistati si sa corectati erorile din documentele contabile
5. veti primi solutiile potrivite la problemele intamplinate in practica de zi cu zi de la un specialist in domeniu

CURS CONTABILITATE PRIMARA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI  I. PREZENTAREA ROLULUI DEPARTAMENTULUI CONTABIL INTR-O UNITATE PATRIMONIALA II. DOCUMENTE CONTABILE UTILIZATE IN CONTABILITATEA STOCURILOR. Baza legala. Implicatii contabile si fiscale.  1. Factura. Aplicatii: livrari de bunuri, prestari de servicii, discounturi, stornari, penalitati. Factura de avans.  2. Nota de receptie. Aplicatii practice la receptia bunurilor.  3. Avizul de insotire a marfii. Aplicatii practice: livrari de bunuri, transferuri de bunuri. Facturarea in urma emiterii avizului.  4. Bonul de predare-transfer. Bonul de consum. Fisa de magazie. III. DOCUMENTE CONTABILE PRIVIND MIJLOACELE BANESTI SI DECONTARILE. Baza legala; implicatii asupra modificarii elementelor patrimoniale.  1. Chitanta. Dispozitia de plata/dispozitia de incasare.  2. Ordinul de deplasare. Decontul de cheltuieli. Documente privind ridicarea/depunerea de numerar. Ordinul de plata. IV. CORECTAREA, ARHIVAREA SI RECONSTITUIREA DOCUMENTELOR CONTABILE.

AVANTAJELE CURSANTILOR

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala

- localizare centrala, usor accesibila

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii   

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.