CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI ACREDITAT MIN. MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 26 septembrie 2011

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile primare. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI). Cursul are aplicabilitate imediata.

Curs Contabilitate primara - Absolute School

Curs Contabilitate primara - Absolute School

CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI   Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile primare. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI).    Cursul are aplicabilitate imediata; mai mult de jumatate din durata cursului este alocata generarii documentelor contabile cu ajutorul calculatorului (se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare). Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT. Aspectul cel mai important referitor la acest curs consta in faptul ca se prezinta si se interpreteaza corect baza legala privind documentele contabile (cazurile de intocmire, rubrici obligatorii, circuit). STRUCTURA CURSULUI  I. PREZENTAREA ROLULUI DEPARTAMENTULUI CONTABIL INTR-O UNITATE PATRIMONIALA II. DOCUMENTE CONTABILE UTILIZATE IN CONTABILITATEA STOCURILOR. Baza legala. Implicatii asupra stocurilor.  1. Factura. Aplicatii practice la facturare: livrari de bunuri, prestari de servicii, discounturi, stornari, penalitati de intarziere, facturi de avans.  2. Nota de receptie. Aplicatii practice la receptia bunurilor.  3. Avizul de insotire a marfii. Aplicatii practice in cazul avizului: livrari de bunuri catre cumparatori, transferuri de bunuri. Facturarea in urma emiterii avizului.  4. Bonul de predare-transfer. Aplicatii practice la transferul bunurilor; comparatie bon-aviz.  5. Bonul de consum. Aplicatii practice in cazul consumurilor.  6. Fisa de magazie. Aplicatii practice. III. DOCUMENTE CONTABILE PRIVIND MIJLOACELE BANESTI SI DECONTARILE. Baza legala; implicatii asupra modificarii elementelor patrimoniale.  7. Chitanta. Aplicatii practice.  8. Dispozitia de plata/dispozitia de incasare. Aplicatii practice.  9. Ordinul de deplasare. Aplicatii practice. 10. Decontul de cheltuieli. Rolul decontului. 11. Documente privind ridicareade numerar de la banca/depunerea de numerar la banca. Aplicatii practice. 12. Ordinul de plata. Aplicatii practice. IV. CORECTAREA, ARHIVAREA SI RECONSTITUIREA DOCUMENTELOR CONTABILE.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.