CURS CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Absolute School organizeaza CURS CONTABILITATE PRIMARA ACREDITAT.

DETALII PE PAGINA DE WEB A SCOLII: www.absoluteschool.net.

CURSUL DE CONTABILITATE PRIMARA CU UTILIZAREA CALCULATORULUI

   este primul pe care ar trebui sa-l urmati daca doriti sa profesati in domeniul contabil. Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI).    Este un curs cu aplicabilitate imediata; mai mult de jumatate din durata cursului este alocata lucrului la calculator in vederea generarii documentelor contabile (se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare). Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT. In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:   1. veti invata sa interpretati corect baza legala privitoare la documentele contabile   2. veti intelege modul de efectuare a analizei contabile, cunoscand astfel efectul operatiilor asupra patrimoniului companiei   3. veti sti sa utilizati un soft pentru generarea documentelor contabile   4. veti sti sa depistati si sa corectati erorile din documentele contabile    5. veti primi solutiile potrivite la problemele intampinate in practica de zi cu zi de la un specialist in domeniu STRUCTURA CURSULUI  I. PREZENTAREA ROLULUI DEPARTAMENTULUI CONTABIL INTR-O UNITATE PATRIMONIALAII. DOCUMENTE CONTABILE UTILIZATE IN CONTABILITATEA STOCURILOR. Baza legala. Implicatii contabile si fiscale. 1. Factura. Aplicatii: livrari de bunuri, prestari de servicii, discounturi, stornari, penalitati. Factura de avans. 2. Nota de receptie. Aplicatii practice la receptia bunurilor.  3. Avizul de insotire a marfii. Aplicatii practice: livrari de bunuri, transferuri de bunuri. Facturarea in urma emiterii avizului.  4. Bonul de predare-transfer. Bonul de consum. Fisa de magazie. III. DOCUMENTE CONTABILE PRIVIND MIJLOACELE BANESTI SI DECONTARILE. Baza legala; implicatii asupra modificarii elementelor patrimoniale.  1. Chitanta. Dispozitia de plata/dispozitia de incasare.  2. Ordinul de deplasare. Decontul de cheltuieli. Documente privind ridicarea/depunerea de numerar. Ordinul de plata. IV. CORECTAREA, ARHIVAREA SI RECONSTITUIREA DOCUMENTELOR CONTABILE.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Taguri: cursuricurscontabilitateabsoluteschoolprimaa