CURS EXCEL AVANSAT (I) - ACREDITAT DE MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 28 septembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C

Cursul se adreseaza persoanelor care utilizeaza programul Microsoft Excel la un nivel mediu si doresc sa dobandeasca rapid cunostinte avansate in prelucrarea informatiilor. Cursul este preponderent practic, cu aplicabilitate imediata in domenii diverse: Vanzari, Contabilitate, Marketing, Statistica, Resurse Umane, Imobiliare, etc.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

STRUCTURA CURSULUII. NOTIUNI FUNDAMENTALE. BAZE DE DATE EXCEL    I.1. Utilizarea aplicatiei. Inserarea datelor. Lucrul cu randuri si coloane. Lucrul cu foile de calcul.    I.2. Formule. Adrese relative si adrese absolute. Formule cu date din foi diferite. Formule cu date din fisiere diferite.    I.3. Functii uzuale: SUM, MIN, MAX, AVERAGE, COUNT    I.4. Fitrare. Filtrare avansata. Eliminare duplicate.    I.5. Elemente speciale de formatare: inghetare randuri/coloane, ascundere randuri/coloane, formatare conditionata    I.6. APLICATII PRACTICE II. FUNCTII EXCEL    II.1. Functii matematice si statistice: ROUND, SUMPRODUCT, SUMIF, COUNTIF    II.2. Functii de baze de date: DSUM, DMIN, DMAX, DAVERAGE, DGET, DCOUNT    II.3. Functii de data si ora: DATE, NOW, TODAY, EDATE, EOMONTH, NETWORKDAYS          Calcule cu date calendaristice: determinare vechime, determinare numar zile lucratoare, determinarea datei scadente          emiterii unei facturi, determinarea datei de expirare a unui contract.    II.4. Functii de text: LEFT, MID, RIGHT, LEN, CONCATENATE    II.5. Functii logice: IF, AND, OR: indeplinirea a cel putin unei conditii; verificarea mai multor conditii simultan    II.6. Functii de cautare si referinta: VLOOKUP, HLOOKUP           Extragerea informatiilor pentru anumite valori; lLucrul cu bonusuri / targeturi    II.7. APLICATII PRACTICE III. TEHNICI DE ANALIZA SI SINTEZA    III.1. Subtotaluri. Utiliizarea mai multor functii; Utilizarea mai multor campuri; Subtotaluri ierarhizate    III.2. Consolidari    III.3. Tabele pivot            Crearea rapoartelor – TABELE PIVOT; Utilizarea mai multor functii in cadrul unui singur tabel pivot            Modificarea tabelelor pivot. Updatarea tabelelor pivot. Modificarea bazei de date. Formatare tabel pivot            Campuri calculate. Diferente valorice si procentuale in cadrul unui tabel pivot. Gruparea datelor. Grafice pivot.     III.4. APLICATII PRACTICE IV. PROTEJAREA INFORMATIILOR     IV.1. Validarea datelor. Aplicarea restrictiilor pe o baza de date Excel     IV.2. Auditul datelor (identificarea in mod automat a erorilor)     IV.3. Protejarea informatiilor la nivel de fisier. Setare parola pentru deschidere/modificare/structura fisier.

Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi GRATUIT suport de curs.

Cunostintele necesare participarii la curs:    - formule matematice (cantitate x pret, lucrul cu procente), sortare date, filtrare date    - utilizarea functiilor uzuale: SUM, AVERAGE, MIN, MAX; formatare date;    - lucrul cu foi de calcul: inserare, copiere, mutare, stergere; lucrul cu randuri si coloane: inserare, stergere, copiere, mutare; grafice .

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-excel-avansat-i-acreditat-de-ministerul-muncii-si-educatiei