CURS GRAFICA PUBLICITARA - PHOTOSHOP / COREL - DTP - NIVEL 2- ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura

In cadrul acestui curs se realizeaza prelucrari avansate de imagini, optimizari si se prezinta modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, cat si de exportarea si pregatirea fisierelor pentru alte programe. Se va urmari si managementul aplicatiilor, pornind de la carti de vizita, pana la reclame, reviste sau cataloage.
Cursul este preponderent practic, avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit si se lucreaza cu soft licentiat.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei . La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN .

CURS GRAFICA PUBLICITARA - PHOTOSHOP / COREL - DTP - NIVEL 2- ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI

ADOBE PHOTOSHOP - AVANSAT

COREL DRAW - AVANSAT

1. Modalitatile de schimbare a culorii pe o imagine, pe selectii din imagine, pe anumite zone, pe canalele de culoare. Se vor arata proprietatile selectiilor pe imagini, modalitatile de transformare a selectiilor, selectiile pe layere. 2. Filtrele; modalitatile de utilizare in prelucrarea digitala a imaginilor, filtrele speciale, filtrele photo, filtrele artistice. Folosirea selectiilor pe culori, prelucrarea imaginilor pe canalele de culori, etc. 3. Exportul layerelor si al transparentelor catre alte programe. 4. Capacitatile de automatizare a programului, modul de folosinta a sistemului batch de prelucrare automata a mai multor imagini. 5. Prelucrarea si modul in care o imagine este pregatita pentru tipar, pentru web, pentru printarea offset sau digitala 6. Printarea in adobe pdf, caracteristicile principale, modalitatile in care o imagine poate fi exportata in pdf, pentru tipar sau pentru prezentari. 7. Optimizarea imaginilor pentru tipar offset si digital, tipurile de salvare in diverse extensii, jpeg, tiff, bitmap, gif, etc.

1. Prelucrarea textelor pentru tiparire, trimitere online, printare, exportare 2. Convertirea imaginilor in modul CMYK pentru tipar, setarile pentru trimiterea fisierelor la tipar, tipurile de fisiere ce pot fi trimise din programul Corel la tipar, etc. 3. Importarea si exportarea fiserelor in programul Corel si din Corel catre alte programe, in extensii vectoriale, CDR, AI, EPS, si tiff, jpeg, bitmap, etc. 4. Utilizarea codurilor speciale de culoare, PANTONE, CMYK, RGB, lucrul cu optiunea de gasire si inlocuire rapida a unor elemente din document, pe baza unor caracteristici (find-replace option) 5. Publicarea si realizarea fisierelor PDF pentru internet, pentru tipar offset, pentru printare digitala, object manager, managementul documentului 6. Realizarea verificarii proiectului si a caracteristicilor lucrarii in vederea trimiterii la tipar.

 

AVANTAJELE CURSANTILOR

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala

- localizare centrala, usor accesibila

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-grafica-publicitara-photoshop-corel-dtp-nivel-2-acreditat-absolute-school