CURS GRAFICA PUBLICITARA - PHOTOSHOP/COREL - DTP - NIVEL AVANSAT- ACREDITAT MIN. MUNCII / educatiei

BUCURESTI - 28 septembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C

In cadrul acestui curs se realizeaza prelucrari avansate de imagini, optimizari si se prezinta modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, cat si de exportarea si pregatirea fisierelor pentru alte programe. Se va urmari si managementul aplicatiilor, pornind de la carti de vizita, pana la reclame, reviste sau cataloage.
Cursul este preponderent practic , avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit. Se lucreaza cu soft licentiat.

In cadrul acestui curs se realizeaza prelucrari avansate de imagini, optimizari si se prezinta modalitatile de trimitere catre tiparul offset sau digital a unor aplicatii, cat si de exportarea si pregatirea fisierelor pentru alte programe. Se va urmari si managementul aplicatiilor, pornind de la carti de vizita, pana la reclame, reviste sau cataloage. Cursul este preponderent practic , avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit. Se lucreaza cu soft licentiat, ultimele versiuni (Adobe Photoshop CS4, Corel Draw X4). Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

STRUCTURA CURSULUI
ADOBE PHOTOSHOP CS 4 - AVANSAT COREL DRAW X4 - AVANSAT

1. Modalitatile de schimbare a culorii pe o imagine, pe selectii din imagine, pe anumite zone, pe canalele de culoare. Se vor arata proprietatile selectiilor pe imagini, modalitatile de transformare a selectiilor, selectiile pe layere. 2. Filtrele; modalitatile de utilizare in prelucrarea digitala a imaginilor, filtrele speciale, filtrele photo, filtrele artistice. Folosirea selectiilor pe culori, prelucrarea imaginilor pe canalele de culori, etc. 3. Exportul layerelor si al transparentelor catre alte programe. 4. Capacitatile de automatizare a programului, modul de folosinta a sistemului batch de prelucrare automata a mai multor imagini. 5. Prelucrarea si modul in care o imagine este pregatita pentru tipar, pentru web, pentru printarea offset sau digitala 6. Printarea in adobe pdf, caracteristicile principale, modalitatile in care o imagine poate fi exportata in pdf, pentru tipar sau pentru prezentari. 7. Optimizarea imaginilor pentru tipar offset si digital, tipurile de salvare in diverse extensii, jpeg, tiff, bitmap, gif, etc.

1. Prelucrarea textelor pentru tiparire, trimitere online, printare, exportare 2. Convertirea imaginilor in modul CMYK pentru tipar, setarile pentru trimiterea fisierelor la tipar, tipurile de fisiere ce pot fi trimise din programul Corel la tipar, etc. 3. Importarea si exportarea fiserelor in programul Corel si din Corel catre alte programe, in extensii vectoriale, CDR, AI, EPS, si tiff, jpeg, bitmap, etc. 4. Utilizarea codurilor speciale de culoare, PANTONE, CMYK, RGB, lucrul cu optiunea de gasire si inlocuire rapida a unor elemente din document, pe baza unor caracteristici (find-replace option) 5. Publicarea si realizarea fisierelor PDF pentru internet, pentru tipar offset, pentru printare digitala, object manager, managementul documentului 6. Realizarea verificarii proiectului si a caracteristicilor lucrarii in vederea trimiterii la tipar.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-grafica-publicitara-photoshopcorel-dtp-nivel-avansat-acreditat-min-muncii-educatiei