CURS GRAFICA PUBLICITARA (PHOTOSHOP/COREL) NIVEL 1 ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 11 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Educatie / Cultura, IT&C

Cursul are ca scop dobandirea abilitatilor de a realiza aplicatii practice pentru principalele medii de lucru in care in care sunt utilizate programele Adobe Photoshop si Corel Draw.
La sfarsitul perioadei de curs participantii vor putea realiza lucrari practice pentru publicitate, web sau print (logo-uri, retusuri pe imagini, optimizari pentru paginile web) .
Cursul este preponderent practic, avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit si se lucreaza cu soft licentiat.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalul cursului se sustine examen si se obtine diploma de GRAFICIAN.

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI
ADOBE PHOTOSHOP CS 4 COREL DRAW X4

1. Prezentarea instrumentelor de lucru, conexiunea lor cu aplicatiile care vor fi realizate, ferestrele de control si scurtaturile aferente. 2. Proprietatile unei pagini (dimensiuni, numarul de pixeli, sistemul de culoare pentru diverse medii de lucru). 3. Uneltele principale din meniul de unelte, selectie avansata, prelucrarea imaginilor prin multiplicarea unor zone din fotografii (healing brush, stamp, patch, clone, pattern) modalitati de stergere si deformare a unor zone distincte (blur tool, sharpen, smudge). 4. Exercitii cu uneltele de gradienti, modalitatile de colorare prin diversi gradienti, proprietatile gradientilor, opacitatile. 5. Uneltele de path-uri, transparente, modalitati de pastrare a transparentelor in alte programe, suita de unelte pen-tools: rol si mod de folosire. 6. Prelucrarea de imagini; transformari (transform tools si free transformation tools). 7. Introducerea textelor si lucrul cu texte, fonturile, transformarile ce se pot realiza pe fonturi, exportul fonturilor, proprietatile fonturilor, alineri, stiluri, rasterizarea fonturilor, etc. 8. Proprietatile imaginii, modurile de culoare pentru spatiul web, pentru prezentari, pentru tipar (cmyk, rgb, gray scale). Ajustarile de culoare in numeroase feluri (levels, auto-levels, curbs, saturatiile culorilor. 9. Layere: realizare, principalele caracteristici, modurile de folosire, mastile layerelor, prelucrarea layerelor in imagini, stilurile layerelor, tipurile de blending ale layerelor. 10. Efecte de blending ce se pot aplica layerelor, umbre, lumini, contururi, (drop shadow, emboss, transparency, glow, texture) 11. Tehnici diverse de retusare, pe imagini alb-negru, color, pentru internet, pentru ziare, reviste, albume de arta, etc. Se vor realiza prelucrari de imagini cu layere, trucuri de folosire si prelucrare a unor imagini, decupare si lipire dintr-o imagine in alta a unor elemente grafice.

1. Prezentarea programului Corel, rolul sau in editarea si realizarea diverselor aplicatii si lucrari de graphic-design. 2. Principalele elemente ale programului Corel, principalele unelte din bara de comenzi, modul in care acestea se folosesc, desenarea in Corel, prin curbe, linii, forme geometrice, etc. 3. Modificarea si transformarea desenelor, liniilor construite, formelor geometrice in forme tridimensionale, etc. 4. Lucrul cu textul, proprietatile textului, caracteristicile de baza, fonturile, instalarea fonturilor, redimensionarea si modificarea textelor, scrierea pe coloane, in chenare de text, textele in paragrafe, cu imagini inauntru, efecte ce se pot aplica textelor, scrierea textelor pe o anumita forma, curbura, forma geometrica, etc. 6. Proprietatile documentelor, a layout-lui, cum interactioneaza cu utilizatorul, cum se pot realiza cataloage, pliante, cum se pot integra si insera pagini, cum se pot realiza machete de layout pentru prezentari, etc. 7. Modurile de editare a curbelor Bezier, lucrul cu aceste curbe, nodurile, tipurile de noduri. 8. Transformarile si aranjarea diversa a elementelor cu care se lucreaza in documentul Corel, multiplicarea, distribuirea in functie de anumiti paramentri, atunci cand exista mai mult de 2 elemente pe pagina, convertirea diverselor elemente cu care lucram. 9. Efecte in Corel; ajustari, transformari, corectii de culoare, efecte tridimensionale (extrude, blend, etc) efecte artistice, clonari succesive, realizarea de gradienti, combinari de obiecte, aplicari ale umbrelor pe obiecte, gradiente intre obiecte, transformarea si aducerea in perspectiva, plasarea unei imagini intr-un cadru invizibil (place-insider), copierea efectelor, clonarea lor. 10. Imaginile bitmap si elementele bitmap, efectele bitmap. Convertirea unor imagini in bitmap, convertirea unor imagini in fisiere vectoriale, vectorizarea imaginilor, setarile diverse pentru transformarea in fisier vectorial.

Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi GRATUIT suport de curs.

AVANTAJELE CURSANTILOR

   

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri (detalii aici)

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare; detalii aici)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania (detalii aici)

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala (detalii aici)

- localizare centrala, usor accesibila (detalii aici)

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii    

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.

CINE SUNT LECTORII
Absolut toti lectorii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.

CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.

Taguri: cursAdobephotoshopgraficacoreldtp
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-grafica-publicitara-photoshopcorel-nivel-1-acreditat-absolute-school