CURS INSPECTOR RESURSE UMANE ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, HR

Actualmente, rolul unui inspector de resurse umane in cadrul organizatiilor apare ca fiind o necesitate. Schimbarile intervenite in ultima perioada ne obliga la o cunoastere in profunzime a prevederilor legislative, simtandu-se astfel nevoia unui specialist de resurse umane, care sa asigure conformitatea cu legea.
Pe langa cadrul legislativ modificat, cursul ofera tuturor participantilor o bogata cazuistica, combinand astfel cadrul legal cu cazuri concrete din practica.
In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii:
- veti cunoaste prevederile legislatiei muncii , cu noile modificari aduse
- veti sti sa interpretati corect NOUL COD AL MUNCII
- veti gasi solutiile potrivite la problemele intamplinate in practica de zi cu zi de la un expert in domeniu.
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA.

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net.

STRUCTURA CURSULUI DE INSPECTOR RESURSE UMANE 1. Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic (REVISAL) . Cadrul legislativ. Inregistrarea angajarilor, modificarilor si incetarilor contractelor individuale de munca in registrul de evidenta a salariatilor. Efectuarea corectiilor in registrul de evidenta. 2. Raportul juridic de munca. Incheierea/executarea/modificarea/suspendarea/incetarea contractului individual de munca. Intocmirea documentatiei necesare. Prezentarea de spete juridice, studii de caz. 3. Contractul colectiv de munca la nivel de unitate. Obligativitatea negocierii colective. Incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului colectiv de munca. 4. Intocmirea statului de plata a personalului contractual. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata incapacitatii temporare de munca, contributiile angajatorului. Exemple de calcul salarial 5. Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Conditii de acordare a pensiei de limita de varsta, pensiei anticipate, pensiei anticipate partiale, pensiei de invaliditate. Beneficiarii pensionarii de limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare. Exemple referitoare la pensionarea de limita de varsta, pensionarea anticipata si anticipata partial. Intocmirea dosarului de pensionare. Categoriile de pensionari care pot cumula pensia cu veniturile obtinute din prestarea unei activitati profesionale. 6.  Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca. Conditii pentru acordarea indemnizatiei de somaj. Cuantumul indemnizatiei de somaj. Suspendarea dreptului la somaj. Incetarea indemnizatiei de somaj. Completarea veniturilor salariale ale angajatilor someri. Subventii acordate angajatorilor care incadreaza din randul somerilor.

   In cadrul cursului au loc discutii libere pe baza suportului informativ (oferit GRATUIT) si a legislatiei muncii. Metodele utilizate in predarea acestui curs sunt dintre cele mai moderne, facilitandu-le cursantilor o intelegere usoara si transformand acest curs de legislatia muncii intr-unul foarte accesibil.    La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, datorita pregatirii practice din timpul cursului, vor fi capabili sa opereze cu documentele care se regasesc intr-un departament de resurse umane, sa mentina relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca.    Cursul de Inspector Resurse Umane reprezinta o etapa premergatoare catre Managementul Resurselor Umane.

 

AVANTAJELE CURSANTILOR

- experienta scolii de peste opt ani in formarea profesionala

- trainerii cu experienta profesionala si pedagogica dovedite in domeniul de referinta

- prezentarea tematicii de curs din perspectiva unor practicieni, cu exemple concrete

- certificarea ISO a scolii pentru organizarea de cursuri

- gradul de satisfactie a absolventilor de peste 97% (masurat prin chestionare de evaluare)

- clientii scolii extrem de numerosi, inclusiv companii prestigioase din Romania

- baza materiala foarte buna detinuta de scoala

- localizare centrala, usor accesibila

- preturi extrem de accesibile (cel mai bun raport calitate/pret)

- posibilitatea achitarii cursurilor in rate

- suport de curs/manual de studiu gratuit

- program flexibil (inclusiv seara/in week-end)

- locuri de parcare in incinta scolii   

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.