CURS LIMBA ENGLEZA DE AFACERI (BUSINESS ENGLISH) ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 31 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

ABSOLUTE SCHOOL organizeaza CURS LIMBA ENGLEZA DE AFACERI (BUSINESS ENGLISH) ACREDITAT.

DETALII PE PAGINA SCOLII: www.absoluteschool.net

Cursurile de limba engleza pentru afaceri adresate atat persoanelor fizice cat si companiilor va ajuta sa comunicati cu usurinta in mediul de afaceri. Cursurile sunt interactive, se desfasoara pe baza unui manual adecvat si urmaresc dezvoltarea abilitatilor de comunicare axate pe vocabular specializat intalnit in situatii concrete. Aceste cursuri se adreseaza persoanelor care au cunostinte de limba engleza cel putin de nivel elementary. Se lucreaza dupa manualul de la editura Macmillan, care se primeste GRATUIT. TEMATICA ACESTUI CURS 1) Locul de munca Descrierea locului de munca. Functii, abrevieri. La birou: echipament de birou, mobilier. Departamente si industrii Tipuri de contracte de munca. Pachetul salarial. Abilitati, calificari si training. Angajarea: scrisoarea de intentie, CV-ul, intrebari interviu angajare. Probleme la locul de munca. Demisia. 2) Banii Sume si aproximari. Preturi. Moneda in diferite tari. Schimbul valutar. Plati, conturi, credite. Termeni financiari, contabili, bancari 3) Conversatiile telefonice Reguli de comunicare. Crearea automatismelor necesare in convorbirile telefonice. Etape ale convorbirii telefonice. Roboti telefonici Situatii deosebite (repetare, legatura proasta, numar gresit, etc). Modele de conversatie (fixarea unei intalniri, rezervari) 4) E-mail, fax-uri, scrisori, contracte E-mail: caracteristicile comunicarii prin posta electronica, concepere mesaje (structura + limbaj). Fax-ul: trimiterea si primirea fax-urilor, model de fax Scrisoarea: elemente componente, continut, model de scrisoare in corespondenta de afaceri. Contractul: tipuri de contracte, clauzele contractului, modele de contract

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.