Eficientizeaza-ti activitatea utilizand Photoshop si Corel - invata de la un profesoinist DTP si obtine o diploma recunoscuta international !

BUCURESTI - 30 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, HR, Cursuri

Live site

Ai posibilitatea sa inveti de la un profesionist in Adobe Photoshop si Corel Draw si sa aplici imediat cunostintele dobandite ! Vei putea realiza lucrari practice pentru publicitate, web sau print (logo-uri, retusuri pe imagini, optimizari pentru paginile web) . Cursul este structurat pe doua niveluri: incepator, respectiv mediu-avansat.
Cursantii primesc GRATUIT suport de curs.

Curs grafica DTP Photoshop Corel - Absolute School

Curs grafica DTP Photoshop Corel - Absolute School

STRUCTURA CURSULUI DE GRAFICA PUBLICITARA - PHOTOSHOP/COREL - DTP - NIVEL 1

ADOBE PHOTOSHOP

1. Prezentarea instrumentelor de lucru
2. Proprietatile unei pagini
3. Uneltele principale din meniul de unelte
4. Exercitii cu uneltele de gradienti
5. Uneltele de path-uri, transparente, modalitati de pastrare a transparentelor
6. Prelucrarea de imagini; transformari (transform tools si free transformation tools).
7. Introducerea textelor si lucrul cu texte, fonturile
8. Proprietatile imaginii, modurile de culoare pentru spatiul web, pentru prezentari, pentru tipar (cmyk, rgb, gray scale).
9. Layere: realizare, principalele caracteristici, modurile de folosire, mastile layerelor
10. Efecte de blending ce se pot aplica layerelor, umbre, lumini, contururi, (drop shadow, emboss, transparency, glow, texture)
11. Tehnici diverse de retusare, pe imagini alb-negru, color, pentru internet, pentru ziare, reviste, albume de arta, etc.


Se vor realiza prelucrari de imagini cu layere, trucuri de folosire si prelucrare a unor imagini, decupare si lipire dintr-o imagine in alta a unor elemente grafice.

COREL DRAW

1. Prezentarea programului Corel
2. Principalele elemente ale programului Corel
3. Modificarea si transformarea desenelor, liniilor construite, formelor geometrice in forme tridimensionale, etc.
4. Lucrul cu textul, proprietatile textului, caracteristicile de baza, fonturile
6. Proprietatile documentelor, a layout-lui, cum interactioneaza cu utilizatorul, cum se pot realiza cataloage, pliante, cum se pot integra si insera pagini, cum se pot realiza machete de layout pentru prezentari, etc.
7. Modurile de editare a curbelor Bezier, lucrul cu aceste curbe, nodurile, tipurile de noduri.
8. Transformarile si aranjarea diversa a elementelor cu care se lucreaza in documentul Corel
9. Efecte in Corel; ajustari, transformari, corectii de culoare, efecte tridimensionale (extrude, blend, etc) efecte artistice, clonari succesive, realizarea de gradienti, combinari de obiecte, aplicari ale umbrelor pe obiecte, gradiente intre obiecte, transformarea si aducerea in perspectiva, plasarea unei imagini intr-un cadru invizibil (place-insider), copierea efectelor, clonarea lor.
10. Imaginile bitmap si elementele bitmap, efectele bitmap.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Taguri: cursuricursAdobephotoshopgraficaabsoluteschoolcoreldrawincepatori
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/eficientizeaza-ti-activitatea-utilizand-photoshop-si-corel-invata-de-la-un-profesoinist-dtp-si-obtine-o-diploma-recunoscuta-international