Training de Evaluarea performantelor angajatilor (incepand cu 27.04.2014) certificat international

BUCURESTI - 9 aprilie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Juridic

Live site

Absolute School va invita sa participati la un training de Evaluarea performantelor angajatilor cu program de week-end, incepand cu 27.04.2014.

Training Evaluarea performantelor - Absolute School

Training Evaluarea performantelor - Absolute School

Tematica acestui training cuprinde: 1. ABORDAREA JURIDICA A PROCESULUI DE EVALUARE 2. ETAPELE PROCESULUI DE EVALUARE A PERFORMANTEI INDIVIDUALE a. cascadarea obiectivelor la nivel departamental si apoi individual pornind de la stabilirea planului de business al companiei b. monitorizarea si documentarea evaluarii angajatilor c. evaluarea intermediara si evaluarea finala d. sustinerea si pregatirea interviului de evaluare - stabilirea planului de dezvoltare personala/de actiune pentru perioada imediat urmatoare - stabilirea planului de cariera - stabilirea obiectivelor pentru perioada imediat urmatoare - comunicarea calificativului de evaluare si recompensarea angajatului in functie de rezultatele obtinute. 3. METODE DE MASURARE A PERFORMANTEI. STUDII DE CAZ. a. stabilirea criteriilor de evaluare avand ca punct de plecare fisa de post sau “job description-ul”. Studii de caz. b. setarea obiectivelor angajatilor folosind metoda alinierii strategice in functie de obiectivele de business stabilite pentru anul in curs si de misiunea si viziunea companiei. Folosirea indicatorilor de performanta (KPIs) si a tintelor pentru fiecare indicator in parte in cadrul procesului de management al peformantei pentru masurarea gradului de indeplinire a obiectivelor si pentru eficientizarea si imbunatatirea performantei organizatiei. Studii de caz. c. Utilizarea Balanced scorecard in implementarea unui sistem de management al performantei. Studiu de caz.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.