Training EVALUAREA PERFORMANTELOR ANGAJATILOR acreditat – ABSOLUTE SCHOOL

BUCURESTI - 2 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Juridic, HR

In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii:
• veti intelege corelarea implementarii unui sistem de evaluare cu alte procese specifice functiunii de resurse umane
• veti sti sa implementati un sistem de evaluare/de management al performantei
• veti sti sa stabiliti legal criteriile de evaluare in acord cu specificul activitatii angajatului, in functie de fisa postului (JD – job description)
• veti sti sa stabiliti obiectivele individuale in functie de fisa postului (JD – job description)
• veti sti sa aliniati obiectivele individuale la obiectivele companiei
• veti sti sa concepeti formulare de evaluare pentru diferite posturi din organizatie
• veti sti sa documentati evaluarea
• veti sti ce presupune implementarea Balanced Scorecard la nivel de companie si rolul dashboard-urilor si scorecard-urilor de performanta in integrarea acestui sistem/instrument
• veti sti sa implementati metoda de evaluare 360 de grade
• veti sti sa contracarati erorile frecvent intalnite in procesul de evaluare
Noile modificari aduse Codului Muncii permit implementarea unui sistem de evaluare/management al performantei, punand astfel performanta pe un loc important in gestionarea relatiei de dintre angajat si companie. Implementarea unui sistem de masurare a performantei angajatilor este la fel de importanta si pentru alte procese din organizatie: procesul de training sau pentru identificarea aspiratiilor de cariera ale angajatului si a potentialului de dezvoltare a acestuia in cadrul companiei, facilitand astfel procesul de recrutare interna sau pentru identificarea “celor cu performanta slaba” in vederea stabilirii unor planuri de actiune pentru a-i ajuta sa-si creasca performanta.

Training EVALUAREA PERFORMANTELOR ANGAJATILOR acreditat – ABSOLUTE SCHOOL

CURSURILE SE DESFASOARA LA SEDIUL SCOLII DIN CALEA PLEVNEI 136 (langa Spitalul Militar).

DETALII PE PAGINA WEB A SCOLII: http://www.absoluteschool.net

   Cel mai important aspect al evaluarii este ca, odata implementat procesul, acesta scoate la lumina talentele din organizatie, respectiv acei oameni cu rezultate exceptionale care sustin performanta organizatiei si pentru care compania dezvolta strategii de retentie prin crearea unui sistem de recunoastere si recompense adecvat. La fel de importanta este introducerea unor sisteme de bonusare, de recompensa si recunoastere care sa conduca la obtinerea rezultatelor asteptate de companie, astfel incat angajatii sa fie motivati, sa isi depasesaca limitele si obiectivele stabilite, respectiv sa contribuie la sustinerea performantei organizatiei. Cursul este acreditat CNFPA (Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei). Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de CNFPA si se obtine o diploma recunoscuta la nivel national.

DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA.STRUCTURA CURSULUI

1. EVALUAREA - DIN PERSPECTIVA OBLIGATIILOR LEGALE. Abordarea juridica a procesului de evaluare a performantelor angajatilor. Inserarea criteriilor de evaluare in contractul individual de munca. Inserarea procedurii de evaluare in regulamentul intern al unitatii. Consecintele evaluarii salariatilor.

2. ETAPELE PROCESULUI DE EVALUARE A PERFORMANTEI INDIVIDUALE

a. cascadarea obiectivelor la nivel departamental si apoi individual pornind de la stabilirea planului de business al companiei

b. monitorizarea si documentarea evaluarii angajatilor

c. evaluarea intermediara si evaluarea finala

d. sustinerea si pregatirea interviului de evaluare    

- stabilirea planului de dezvoltare personala/de actiune pentru perioada imediat urmatoare    

- stabilirea planului de cariera    

- stabilirea obiectivelor pentru perioada imediat urmatoare    

- comunicarea calificativului de evaluare si recompensarea angajatului in functie de rezultatele obtinute.

3. METODE DE MASURARE A PERFORMANTEI. STUDII DE CAZ. a. stabilirea criteriilor de evaluare avand ca punct de plecare fisa de post sau “job description-ul”. Studii de caz.

b. setarea obiectivelor angajatilor folosind metoda alinierii strategice in functie de obiectivele de business stabilite pentru anul in curs si de misiunea si viziunea companiei. Folosirea indicatorilor de performanta (KPIs) si a tintelor pentru fiecare indicator in parte in cadrul procesului de management al peformantei pentru masurarea gradului de indeplinire a obiectivelor si pentru eficientizarea si imbunatatirea performantei organizatiei. Studii de caz.

c. Utilizarea Balanced scorecard in implementarea unui sistem de management al performantei. Studiu de caz.

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.
CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.
CUM SE DESFASOARA CURSURILE
Fiecare cursant primeste GRATUIT toate materialele necesare (suport de curs, caiet de aplicatii practice, monografii, etc.) iar cursurile sunt interactive, desfasurandu-se sub forma unor dezbateri (seminarii), astfel incat timpul petrecut la curs este utilizat extrem de eficient.

ABSOLUTE SCHOOL DETINE CERTIFICARE ISO 9001.