Vrei un job in contabilitate? Participa la un training interactiv si invata de la practicieni

BUCURESTI - 25 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, HR

Vrei un job in CONTABILITATE ? Incepe cu un training de CONTABILITATE PRIMARA practic, interactiv si obtine o certificare internationala la pret promotional!
Absolute School te invita sa participi la un curs de CONTABILITATE PRIMARA

Cursul de Contabilitate primara este primul pe care ar trebui sa-l urmati daca doriti sa profesati in domeniul contabil . Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile. Este un curs cu aplicabilitate imediata, la care se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare.

In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:    - veti invata sa interpretati corect baza legala privitoare la documentele contabile- veti intelege modul de efectuare a analizei contabile, cunoscand astfel efectul operatiilor asupra patrimoniului companiei- veti sti sa utilizati un soft pentru generarea documentelor contabile- veti sti sa depistati si sa corectati erorile din documentele contabile- veti primi solutiile potrivite la problemele intampinate in practica de zi cu zi de la un specialist in domeniu

Despre Absolute School

Despre Absolute School
ABSOLUTE SCHOOL este o scoala privata infiintata in anul 2004, avand ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri.
MISIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca scoala care ofera persoanelor interesate cursuri de formare profesionala de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Ne bazam pe increderea clientilor, pe calitatea si eficienta cursurilor oferite
VIZIUNEA SCOLII: sa fim recunoscuti ca un partener integru si stabil in domeniul nostru de activitate.
VALORILE SCOLII
Angajatii nostri dau valoare organizatiei si participa la dezvoltarea acesteia, fiind responsabili pentru îndeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Urmarim in permanenta calitatea, motivarea si performanta , acestia fiind factori esentiali in atingerea obiectivelor. Valorile noastre sunt urmatoarele: profesionalism, integritate, stabilitate, dinamism, orientare catre clienti, incredere.

CINE SUNT TRAINERII
Absolut toti trainerii nostri sunt practicieni, avand si experienta didactica semnificativa. S-a demonstrat in timp ca in acest mod putem oferi cursantilor nostri cursuri axate pe partea practica a domeniului de referinta.