Devino specialist/a in recrutare-te invitam la un curs practic si complex de Recrutare la Absolute School

BUCURESTI - 15 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Devino specialist/a in recrutare - te invitam la un curs practic si complex de Tehnici de Recrutare la Absolute School; pret promotional, certificare internationala (program de seara - ora 18.30, incepand cu 18.01). Detalii: http://www.absoluteschool.net/cursuri-tehnici-recrutare.php

Ne propunem ca prin acest curs sa va oferim tot suportul pentru a deveni un recrutor profesionist, capabil sa gestioneze provocarile aparute intr-un proces de recrutare. Cu ajutotul acestui curs va veti insusi strategiile de recrutare pentru un proces de recrutare clasica, obtinand informatiile necesare despre fiecare pas al procesului de recrutare.    Cursul va cuprinde, pe langa partea practica, o multitudine de jocuri de rol, simulari, dezbateri si demonstratii. La finalul cursului veti putea deveni un business partner pentru managementul companiei in care lucrati.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.