Devino specialist/a in salarizare - te invitam la un curs practic si complex de salarizare la Absolute School !

BUCURESTI - 4 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, HR, Cursuri

Te invitam la un curs practic si complex de salarizare la Absolute School , in urma caruia obtii o certificare internationala la pret promotional! Vino sa inveti in mod corect salarizarea de la A la Z, inclusiv cazuri particulare, deosebite. Detalii: http://www.absoluteschool.net/cursuri- inspector-salarii-salarizare.php

In contextul modificarilor legislative, cursul ofera tuturor participantilor posibilitatea de a cunoaste si a aplica in mod corect respectivele prevederi legale actuale.

In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii:

-veti sti sa calculati corect drepturile salariale ale angajatilor dvs, inclusiv accidentele de munca si modalitatea de recuperare a sumelor din FNUASS si din FAAMBP

-veti sti sa verificati orice soft de salarizare

-veti sti sa interpretati corect prevederile legislative in domeniu

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.