Devino Specialist in proiectarea in AutoCAD ! Participa la un curs practic de AutoCAD 2D la Absolute School

BUCURESTI - 24 septembrie 2018

Comunicat tip General in Industrie, Tehnologie, Cursuri

Devino Specialist in proiectarea in AutoCAD ! Participa la un curs PRACTIC de AutoCAD 2D la Absolute School (program de week-end, incepand cu 29.09) si obtine o certificare internationala la pret promotional. Detalii: http://www.absoluteschool.net/cursuri-autocad-2d-1.php

CURS AUTOCAD 2D nivel 1

   Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa abordeze proiectarea asistata 2D. Domeniile de aplicabilitate sunt: constructii si arhitectura, mecanica , instalatii, confectii metalice, topografie, proiectare mobilier.    La finalul acestui modul cursantii vor dobandi cunostintele necesare pentru a crea, la scara, o plansa cu desene la scari diferite, continand texte, cote, linii, cercuri, hasuri, conform normativelor de desen tehnic in vigoare.    Pe langa utilizarea programului Autocad, utilizatorii vor deprinde si notiuni despre desenul tehnic, in concordanta cu normele romanesti. Totodata vor invata cum se creaza cele 3 vederi reprezentative pentru o piesa 3D-vedere de sus, vedere din fata, vedere din lateral. Cursul este preponderent practic, avand aplicabilitate imediata. Se primeste suport de curs gratuit si se lucreaza cu soft licentiat.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school1/devino-specialist-in-proiectarea-in-autocad-participa-la-un-curs-practic-de-autocad-2d-la-absolute-school