BUCURESTI - 13 iunie 2017

Comunicat tip General in IT&C, Internet, Cursuri

Cursul de JavaScript/jQuery prezinta notiuni fundamentale de programare folosind limbajul JavaScript pentru a adauga interactivitate paginilor web. Accentul este pus pe modul de lucru cu limbajul JavaScript si librariile jQuery si jQuery UI.

In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii: •  veti putea adauga interactivitate paginilor web •  veti intelege modul in care o pagina web este procesata si cum se poate adauga o functionalitate personalizata •  veti deprinde notiuni esentiale de programare web •  veti putea folosi elemente de interfata vizuala definite in librariile jQuery si jQuery UI •  veti intelege si veti putea aduga librarii deja existente in paginile dumneavoastra.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school1/pasionat-a-de-dezvoltarea-site-urilor-web-absolute-school-te-invita-sa-participi-la-un-curs-practic-de-javascript-jquery-la-pret-promotional