ABTH Print Grup investeste in echipamente performante de imprimare textile

BUCURESTI - 27 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La inceputul anului 2009, ABTH Print Grup a hotarat achizitionarea unui echipament nou de productie. Este vorba despre RoqPrint, masina semi-automata tip carusel utilizata pentru imprimarea textilelor prin serigrafie. RoqPrint este unul dintre cele mai moderne, complexe si rapide echipamente de productie existente in acest moment in Romania.

Alegerea acestui tip de echipament a fost una fireasca datorita capacitatii mari de productie, ajungand pana la 10.000 de bucati pe zi cu o suprafata utila de printare de 380X450mm.
Posibilitatea de imprimare oferita de cele 14 statii de lucru pe orice tip de material textil cu pana la 8 culori a fost un alt considerent important in luarea deciziei.
Avantajele ce decurg din urma acestei investitii substantiale sunt clare: un numar ridicat de imprimari intr-o perioada scurta, controlul individual al functiilor pentru fiecare statie de lucru in parte, sistem „quick and easy” care permite o reglare a 8 culori in doar 30 de minute.
ABTH Print Grup este unul dintre jucatorii de seama de pe piata de productie publicitara si a produselor promotionale. Principalele obiective ale grupului sunt: cresterea calitatii si valorii serviciilor oferite clientilor;satisfacerea nevoilor clientilor cu profesionalism si eficienta si consolidarea pozitiei pe piata. Investitia s-a realizat in scopul intampinarii nevoii clientilor de produse si servicii de calitate, oferite cu promptitudine si la preturi foarte bune.

Despre ABTH Print Grup

ABTH Print Grup este unul dintre liderii pietei de productie publicitara din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani ABTH este membru PSI ( cea mai mare organizaţie a importatorilor şi producatorilor de produse promoţionale din Europa) si membru APIIP (Asociaţia Producatorilor şi Importatorilor din Industria de Publicitate din Romania).
Adresa: Sos Fundeni nr 50B sector 2 Bucuresti.
Tel: 021-255 70 91/92/96
Fax: 021-255 70 99
E-mail:office@abth.ro
cristina.soare@abth.ro