Abuz de incredere

Definitie Abuz de incredere

Conform art.213 Cod Penal, insusirea unui bun mobil al altuia, detinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 4 ani sau cu amenda. Daca bunul este proprietate privata, cu exceptia cazului cand acesta este in intregime sau in parte al statului, actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abuz de incredere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abuz de incredere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abuz de incredere. Definitiile termenilor despre Abuz de incredere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abuz de incredere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abuz de incredere.