Abuz in serviciu contra intereselor publice

Definitie Abuz in serviciu contra intereselor publice

Conform art. 248 Cod Penal, fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o tulburare insemnata bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al unei alte unitati din cele la care se refera art. 145 Cod Penal sau o paguba patrimoniului acesteia se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abuz in serviciu contra intereselor publice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abuz in serviciu contra intereselor publice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abuz in serviciu contra intereselor publice. Definitiile termenilor despre Abuz in serviciu contra intereselor publice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abuz in serviciu contra intereselor publice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abuz in serviciu contra intereselor publice.