Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi

Definitie Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi

Conform art. 247 Cod Penal, ingradirea, de catre un functionar public, a folosintei sau a exercitiului drepturilor vreunui cetatean, ori crearea pentru acesta a unor situatii de inferioritate pe temei de nationalitate, rasa, sex sau religie, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi. Definitiile termenilor despre Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.