Ceai si folk la GreenTea

Locul desfasurarii: Ceainaria GreenTea

Organizator: Ceainaria GreenTea

Ceai si folk la GreenTea

Micile concerte si marile bucurii se intampla la GreenTea

Pe 28 aprilie, serile de folk cu public restrans continua in Ceainarie cu aceeasi atmosfera de sarbatoare.

Saptamana trecuta, la trei ani de la deschidere, Ceainaria GreenTea v-a invitat la un concert-eveniment unde o casa plina de prieteni si cativa muzicieni au facut o atmosfera de zile mari. Cu ceai si muzica buna, le-am reamintit celor care ne-au trecut pragul cat de mare e bucuria atunci cand o imparti cu cei din jur.

Va propunem sa savuram impreuna mai des muzica live intr-un decor cald, ferit de zgomotul si agitatia orasului. Astfel, in intimitatea casei din cartierul Mantuleasa, continuam seria de concerte cu public restrans, asezonand muzica folk cu poezia.

Pe 28 aprilie, ora 20, vor umple ceainaria de muzica buna si poezie:
Grupul Lemn Dulce: Andreea, Catalina si Cristina
Puiu Cretu
Iulian Enache

Daca n-ati mai ascultat de mult pe cineva cantandu-va la chitara, daca nu vi s-a mai spus de mult o poezie, haideti la noi! La GreenTea, muzica si cuvintele se aud ca intr-un colt de Rai!

Intrare: 15 lei
Cum locurile sunt limitate, oricine doreste sa participe la eveniment este rugat sa faca rezervare la unul din telefoanele: 0749 090 202 / 021 320 93 96.


Ceainaria GreenTea
Str. Dr.Burghelea nr.24 ,Bucuresti
021/320.93.96
0749.090.202

Despre A&C TEAROOM

Ceainăria GreenTea este un loc unic în Bucureşti, pentru toţi cei care îşi doreau un spaţiu deosebit, unde să poată savura o ceaşcă de ceai în linişte departe de fumul de ţigară. Într-o superbă casă cu parfum interbelic, veţi descoperi puţin din farmecul a patru culturi diferite în patru saloane : Clasic, Japonez, Indian şi Micul Paris.

Participare: Intrare libera