Traditia continua cu noi surprize! Boot Camp-uri si tabere educationale la Academia Credis.

BUCURESTI - 23 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie

Academia Credis, unul din centrele consacrate de traininguri educationale din Romania, organizeaza in perioada 20 iunie – 30 septembrie 2011, cursuri in regim Boot Camp. Principalul avantaj al Boot Camp-urilor este ca participantii vor avea posibilitatea sa urmeze cursurilie intr-un regim de predare intensiv, profitand de perioada verii pentru a se perfectiona in diferite domenii de activitate.

Traditia continua cu noi surprize! Boot Camp-uri si tabere educationale la Academia Credis.
 Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta! 

Andy McIntyre

     Incepand cu anul 2007, in perioada lunilor de vara Academia Credis a organizat cursuri in regim Boot Camp, astfel incat, anul acesta (n.r. 2011), perioada 20 iunie – 30 septembrie va continua traditia ultimilor patru ani. Daca pana in anul 2009 se ofereau doar cursuri de retlistica in regim Boot Camp, incepand cu anul 2010 doritorii au avut de ales dintr-o gama mult mai vasta de posibilitati. Mai mult, anul 2010 a marcat si debutul taberelor educationale de Photoshop, tabere care se vor organiza si in 2011.

     Boot Camp-urile si taberele educationale 2011 vin, ca in fiecare an, cu ceva nou. In primul rand, doar cursurile de Cisco si PhP se vor desfasura in regim intensiv asa cum lumea s-a obisnuit in ultimii ani. Astfel, doritorii pot opta pentru: CCNA 1-2 Discovery, CCNA 1-4 Exploration, CCNA Voice, CCNA Security, CCNP Route, CCNP Switch, CCNP Tshoot, PhP Basic, PhP Advanced.

     Noutatea in Boot Camp apare din partea cursurilor de Microsoft  care nu se vor mai desfasura in mod obisnuit, ci vor fi livrate acum ca un pachet de cursuri. Acest pachet de cursuri se va numi Get Certfied si va avea ca scop final perfectionarea pe trei specializari in acest domeniu urmand pregatirea necesara sustinerii certificarilor Microsoft.

     Conceptul de Microsoft Get Certified se axeaza pe urmatoarele trei specializari:

-        MCITP Enterprise Desktop Support Technician 7 (Windows 7) – cuprinde 2 cursuri care asigura pregatirea pentru 2 certificari

-        MCTS SQL Server 2008 (SQL Server) – cuprinde 3 cursuri care asigura pregatirea pentru 2 certificari

-        MCITP Server Administrator (Server 2008) – cuprinde 4 cursuri care asigura pregatirea pentru 3 certificari

Mai multe detalii despre pachetele Microsoft Get Certified gasiti la: http://itacademy.credis.ro/overview.html

     In ceea ce priveste taberele educationale, succesul de anul trecut a taberei de Photoshop „O vacanta de pus in rama!” ( vezi foto la http://www.facebook.com/credisacademy)a contribuit la organizarea acestei tabere si anul acesta. In plus, in premiera se vor organiza tabere cu tematica de Cisco si Antreprenoriat care se vor desfasura la Breaza si Paraul Rece. Incepand de anul acesta Academia Credis ofera sansa doritorilor sa-si personalizeze tabara prin selectarea la alegere a oricarui curs Credis.

     Informatii suplimentare despre boot camp-urile si taberele educationale ale Academiei Credis se gasesc la: http://cisco.credis.ro/bootcamp.html

Despre Asociatia Credis

Academia Credis este cea mai mare academie Cisco din Europa si a doua pe plan mondial dupa numarul de cursanti, precum si un centru de training si formare profesionala cu renume in Romania in domeniile IT&C si Antreprenoriat. „Premiul de excelenta” obtinut la Gala Premiilor ROCS 2010, “Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania, “Premiul de Excelenta pentru intreaga actictivitate” dedicata acestui domeniu si “Best Local Academy of the year” in 2007 sunt cateva din distinctiile care dau valoare activitatii prestate de Academia Credis.