Audiere Publica

BUCURESTI - 6 noiembrie 2009

Comunicat tip General in ONG

Doua subiecte mari domina in aceste zile agenda sociala a cetateanului: reformarea sistemului de pensii si cea a Codului Muncii. Societatea civila cauta solutii impreuna cu specialistii si decidentii principali in speranta urgentarii reformei in aceste doua importante domenii si a gasirii unor solutii bune pentru viitor.

Va anuntam, prin cele doua comunicate anexate ce contin toate detaliile de care aveti nevoie, organizarea a doua evenimente importante:

1.Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania si Academia de Advocacy organizeaza o dezbatere - prin procedura audierii publice, pentru identificarea unor solutii de redresare durabila a pietei muncii care sa respecte principiile europene comune ale flexicuritatii si sa reformeze sistemul relatiilor de munca din Romania - programata a se desfasura luni, 9 noiembrie, intre orele 12.30 – 14.40. Tema audierii publice: „FLEXICURITATEA: un instrument pentru redresare economico-sociala durabila?“

2.Confederatia Nationala Sindicala „Cartel ALFA“, Academia de Advocacy si Asociatia de Dezvoltare a Antreprenoriatului Feminin va invita la dezbaterea, prin aceeasi procedura a audierii publice, organizata marti, 10 noiembrie 2009, intre orele 11.00 – 13.00, sub genericul „Soluţii pentru reformarea sistemului de pensii din România“. Intrebarile cheie sunt: Contribuim la sistemul de pensii. Vom fi şi noi beneficiarii săi? Ce şanse reale de redresare a ratei de dependenţă are sistemul public de pensii? Ce măsuri trebuie luate imediat şi/sau pe termen mediu?

Ambele dezbateri:

Luni, 9 noiembrie 2009, intre orele 12.30 - 14.30 - FLEXICURITATEA: un instrument pentru redresare economico-sociala durabila? (detalii gasiti la www.codulmuncii.audieripublice.ro)
si
Marti, 10 noiembrie 2009, intre orele 11.00 - 13.00 - Soluţii pentru reformarea SISTEMULUI DE PENSII din România (detalii gasiti la www.pensii.audieripublice.ro)

vor avea loc la Centrul de Conferinte Uzinexport, în sala ON TOP, aflată la et. 7, Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 8, Bucureşti.

Despre Academia de Advocacy

Informatii suplimentare
www.codulmuncii.audieripublice.ro
www.pensii.audieripublice.ro
Tel. 0256 403840,
E-mail: office@advocacy.ro
office@advocacy.ro