Mihaela Tatu va invita la ,,Marea Conferinta Nationala a Academiei Femeilor’’

Timisoara - 14 septembrie 2012

Comunicat tip General in Social

Mihaela Tatu, devenita populara cu emisiunea “De 3 ori femeie”, este implicata in ultimul timp in tot ceea ce inseamna cunoastere, autenticitate, pasiune si daruire. Tocmai de aceea se identifica cu misiunea Academiei Femeilor si doreste sa isi impartaseasca experientele si trairile cu toate femeile care au curajul necesar sa fie autentice, sa traiasca cu pasiune, sa evolueze continuu si sa daruiasca.

Mihaela Tatu va invita la ,,Marea Conferinta Nationala a Academiei Femeilor’’

Conferinta Nationala a Academiei Femeilor- "Femeia, evolutie spre autenticitate" este un eveniment organizat de ACADEMIA FEMEILOR in data de 21 septembrie 2012 in Bucuresti, la Willbrook Platinum and Convention Center, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 172-176. Evenimentul "Femeia, evolutie spre autenticitate" reprezinta un punct de cotitura pentru femeile care isi doresc evolutie in viata lor prin invatare continua.

 Conferinta va coincide cu lansarea oficiala a ACADEMIEI FEMEILOR si va cuprinde seminarii educationale, testimoniale ale invitatelor speciale-persoane publice sau sesiuni de Q&A in domeniile mentionte mai sus. Lectorii acestei conferinte sunt speakeri, traineri, specialisti, tutori, invitati de onoare si membrii din Academia Femeilor care vor sustine cursuri in domeniile:

*Sanatate & Wellness

*Familie & Relatii

 *Evolutie personale

 *Dezvoltare profesionala

 *Responsabilitate personala & sociala

 *Comunicare

 *Beauty & Relax

Biletele sunt disponibile pe http://www.academiafemeilor.ro/evenimente/big-launching-event/. Pentru informatii suplimentare sau pentru detalii privind discounturile corporate puteti trimite un e-mail la contact@academiafemeilor.ro sau contacta: 0726847470.

Evenimentul este sprijinit de Partenerul principal- Life Care si Partenerii media: Avantaje, Libertatea pentru femei, Business Woman Magazine, www.121.ro, www.avantaje.ro, www.libertateapentrufemei.ro,  www.businesswoman.ro.

Despre ACADEMIA FEMEILOR

ACADEMIA FEMEILOR este o organizatie constituita dintr-un grup de femei cu experiente vaste in domenii de activitate specifice si reprezinta un proiect de educatie pentru femei dezvoltat prin: evenimente, seminarii, tabere si workshop-uri dedicate si practice pentru dezvoltarea si imbunatatirea calitatilor naturale sau deja dobandite ale femeilor in sferele: personale, profesionale, financiare, sociale.