Academia PhotoInsights - școala ta de fotograife

BUCURESTI - 9 august 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Totul a început din dragoste pentru fotografie, oameni și frumos. După o vreme a luat naștere ideea de a da mai departe informațiile acumulate de-a lungul timpului cu și despre fotografie. Așa a luat naștere proiectul PhotoInsights. În acest moment, suntem o echipă de fotografi pasionați de artă și povești, dornici să împărtășească tainele fotografiei într-un mediu cald și prietenos.

Academia PhotoInsights

Academia PhotoInsights

Academia PhotoInsights vă pune la dispoziție o gama variată de cursuri, prin intermediul cărora fiecare participant va avea ocazia să își dezvolte atât partea tehnică cât și partea creativă a fotografiei, punând accent pe cea din urmă.  Cursurile Academiei PhotoInsights oferă posibilitatea de a învăța tot ce înseamnă „cum să...” din punct de vedere vizual, fie că vorbim despre alegerea subiectului, comunicarea cu acesta sau cu privitorii, transmiterea unui mesaj, surprinderea unei emoții sau crearea unei anumite stări.

Mai multe despre școală și despre noi puteți găsi aici

Misiunea noastră, dacă o putem numi așa, este aceea de a vă ajuta să vă dezvoltați, să descoperiți armonia și simplitatea în fotografie, reușind să transmiteți în imaginile voastre emoția, conceputul sau ideea care v-a îndemnat să puneți mâna pe aparatul de fotografiat.

Așa cum am precizat, cursurile ce le punem la dispoziție sunt foarte variate, adresate atât adulților cât și copiilor. Susținem cursuri intensive atât de inițiere în fotografie, pentru adulți și copii, cât și MasterClass-uri și Workshop-uri de storytelling, călătorie și documentar, poetică fotografică, simbolistică, sport și fotografie artistică.

De asemenea, pentru cei ce doresc să pășească pe acest frumos drum al fotografie în particular, vă oferim cursuri individuale pe diferite ramuri ale fotografiei, care se vor desfășura pe parcursul a 4 luni, unde veți învăța totul despre genul preferat de fotografie, prin teorie și multă practică.


Cursurile detaliate le puteți găsi aici: https://photoinsights.ro/cursuri

Vor urma numeroase surprize cu și despre fotografie de care se pot bucura atât cei care ne sunt cursanți cât și cei din afara academiei. Stați aproape, urmăriți-ne pagina de Facebook @Photoinsighs (https://www.facebook.com/photoinsightsacademy/ ), pe blog (https://photoinsights.ro/blog/) sau pe Instagram (https://www.instagram.com/photoinsights/) pentru a fi la curent cu noutățile și evenimentele următoare.

 

Vă așteptăm,

Academia PhotoInsights