Balta Pescarului, balta de pescuit langa Bucuresti

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Balta Pescarului este o balta de pescuit in apropiere de Bucuresti, la doar 25 de minute de mers cu masina. Este localizata in satul Maineasca, comuna Petrachioaia, judetul Ilfov. Balta Pescarului are pregatite pentru iubitori 3 balti de pescuit:
• Balta de pescuit salbatic - unde se inregistreaza frecvent capturi de pesti de talie mare, in special crap si cteno (peste 15kg). Bazinele de la Balta Pescarului sunt populate frecvent cu crap si caras, tocmai pentru a mentine un echilibru in fauna baltii si pentru a facilita timpul de relaxare petrecut al iubitorilor de pescuit. Administratia baltii incearca pe cat posibil sa pastreze aceeasi densitate de peste cu care si-a obisnuit pescarii.
• Bazinele de pescuit 1 si 2 cu o densitate de crap si cteno cuprinsa ca si greutate intre 1 si 8kg.

pescuit la crap pe balta pescarului

pescuit la crap pe balta pescarului

PESCUIT SPORTIV LA BALTA PESCARULUI

Una dintre activitatile preferate de weekend pe care multe familii aleg sa le aiba este pescuitul sportive la Balta Pescarului. Un weekend petrecut pe balta noastra de pescuit alaturi de cei dragi reprezinta locul perfect in care sa te retragi la final de saptamana pentru a te relaxa.

Daca esti pescar inrait, amator sau doar vrei sa evadezi in natura alaturi de prieteni sau familie, Balta Pescarului iti ofera avantajul de a te retrage din atmosfera incarcata a orasului, chiar la marginea acestuia (25km de Bucuresti)

AVANTAJE “BALTA PESCARULUI”

Locuri de pescuit:

  Deoarece ne straduim intotdeauna sa oferim o experienta cat mai pe gustul tau, bazinele noastre iti ofera posibilitati nenumarate in ceea ce priveste amplasarea unditelor tale si alegerea locului in care doresti sa pescuiesti.
  Astfel, daca in general esti in cautarea celui mai bun loc din punct de vedere strategic sau doar iti place sa te relaxezi la umbra in timp ce pescuiesti, iti garantam ca vei gasi locul potrivt pe balta noastra.

Pescuitul crapului la feeder sau la undita

  Pescuitul crapului la feeder a luat amploare si la noi in tara in ultimii ani. Fiind un stil foarte comun in zilele noastre, in care se poate pescui cu doua sau mai multe lansete de tip feeder, acesta sporeste sansele pentru o captura mai buna.Folosind diferite metode, cum ar fi cosulet sau metoda feeder, acest tip de pescuit strange din ce in ce mai multi amatori. Totusi, si stilul traditional, cu bambina si momitor ramane una dintre metodele des alese de catre pescari. Pescuitul crapului pe Balta Pescarului se face in functie de preferintele pescarului, dar nu cu un numar mai mare de 5 lansete si o undita.

Baltile noastre de pescuit sunt amenajate cu casute si pontoane

Pentru ca stim ce inseamna sa mergi la pescuit si pentru ca, confortul face parte din viata noastra de zi cu zi, am ales sa nu ne lipseasa asta nici pe balta. Astfel, pentru pescarii ce ne trec pragul am amenajat bazinul 2 cu casute si pontoane, iar bazinul 1 cu pontoane pentru a diferentia locurile de pescuit si pentru relaxarea de care stim ca ai nevoie uneori. Daca te-ai hotarat sa ne vizitezi, nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste drumul pana la balta. Comparativ cu alte balti, drumul catre Balta Pescarului este pietruit, accesul fiind facilitate catre bazinele de pescuit.

 Tarife balta de pescuit

Tarife si regulament pe Balta Pescarului - 2020

Tarife pentru baltile de pescuit 1,2 din incinta Baltii Pescarului:

  Tarif: 12 ore - 80lei, cu retinere 5kg de peste;
  Tarif: 24 ore - 150 lei, cu retinere 8kg de peste;

Tarif de pescuit pentru bazinul salbatic:

  Taxa de pescuit 12 ore (ziua) – 100 lei, cu retinere 6 kg
  Taxa de pescuit 24 ore cu plantat inclus – 250 lei si cu retinere 15kg de peste.

 *Cantitatea gasita in plus fata de cantitatea admisa se va achita de catre pescar cu 20lei/kg*

 

DE STIUT DESPRE BALTA PESCARULUI

         Nu se face rezervare, se poate veni direct la balta de pescuit. Persoana de contact este Cornel si il puteti gasi la nr. de tel: 0722.516.047

Va asteptam si va dorim fire intinse!