acai    

Comunicate de presa si evenimente pe tema acai

 • acai. www.energetix.ro

  acai

  Constanta, Constanta - 4 decembrie 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... acai Slim Plus . ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: produse de slabit , energetix , acai slim plus

 • acai

  Bucuresti - 4 octombrie 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Dupa cum bine, se poate observa, in prezent la televiziune sau in modeling, se promoveaza tipul de femeie cu foarte putine kilograme, sau mai bine spus, femeile slabe, poate exagerat de slabe, insa persoanele care doresc sa slabeasca nu trebuie sa se ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bucuresti , energetix , suplimente slabit , acai slim plus

  Vezi toate comunicatele de presa despre acai

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul acai.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la acai. Informatiile despre acai cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul acai, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la acai, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.