5 modele de ghete de damă pentru iarna aceasta

BUCURESTI - 10 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail

Dacă încă ești în căutarea unor ghete potrivite pentru acest sezon și nu te-ai decis încă pentru ce model să optezi, venim în ajutorul tău și îți propunem 5 modele de ghete de damă disponibile online, din materiale diferite, în funcție de preferințele tale.

Ghete dama

Ghete dama

Ghete de dama din piele naturală 

Aldo - Ghete Chelsea de piele 

Am ales o pereche de ghete dama Chelsea, un model confecționat din piele naturală care poate fi integrat cu ușurință în ținutele tale de zi cu zi. Fiind un model casual, poți opta pentru o pereche de jeans și un pulover călduros sau poți include aceste ghete și într-o ținută smart-casual, cu pantaloni tip costum și o cămașă, un outfit potrivit pentru o zi la birou.

Big Star - Ghete Chelsea de piele

În cazul în care preferi încălțămintea cu toc, ghetele Big Star din piele sunt o variantă comodă, având un toc mediu și un model ușor de asortat cu o ținută de birou. Atunci când probezi ghetele, asigură-te că acestea se pliază pe calapodul tău și nu simți niciun fel de disconfort. Purtarea frecventă a tocurilor poate să ducă la probleme de sănătate ale piciorului și a coloanei vertebrale, dar o alegere corectă a modelului te poate scuti de complicații în timp. 

Ghete de damă din piele ecologică  

Ghete ALDO din piele ecologica 

În cazul în care dorești să alegi un material cruelty free sau încerci să te încadrezi într-un buget, ghetele de damă din piele ecologică sunt o alternativă inspirată. Există multe modele care imită foarte bine piele naturală și astfel, poți să alegi acest tip de material fără să faci un compromis în privința aspectului estetic. Îți propunem o pereche de ghete Aldo negre, casual, cu un toc mic care completează o ținută smart-casual, adăugând un plus de eleganță și oferind totuși confortul de care ai nevoie întreaga zi. 

Ghete de damă din nabuc

Ghete FLAVIA PASSINI din nabuc 

Dacă iubești stilul rock/punk, îți recomandăm o pereche de ghete de damă cu aplicații, așa cum e modelul Flavia Passini din nabuc, un material ușor și comod pentru sezonul rece. Le poți asorta cu ușurință într-un outfit all black sau poți opta pentru o pereche de jeans cu talie înaltă, slim fit. Înainte de purtare, e important să aplici un spray pentru impermeabilitate, deoarece umezeala și precipitațiile pot să degradeze aspectul ghetelor în timp, pe lângă că e extrem de neplăcut să stai cu apa în ghete.

Ghete de damă din material textil 

Ghete ALDO negre din material textil și piele ecologică

Această pereche de ghete poate fi cea mai călduroasă opțiune pentru zilele cu ninsoare sau ieșirile în weekend la munte, având un material textil gros care asigură retenția căldurii în timpul purtării. Ghetele o au o talpă groasă și antiderapantă care îți oferă stabilitatea de care ai nevoie atunci când zăpada și porțiunile înghețate devin o provocare. 

Iată ce avantaje are fiecare din materialele folosite pentru modelele de ghete de damă enumerate mai sus:

Ghetele din piele naturală

    - rezistente în timp, confortabile, flexibilitate care permite păstrarea formei la purtări repetate, eleganță și stil care nu se demodează niciodată.

Ghetele din piele ecologică

    - preț mai redus datorită costurilor mai mici de producție, apect natural datorită tehnologiilor avansate, alternativă "cruelty free".

Ghetele din năbuc

    - perfecte când dorești un aspect mat, catifelat, elegant și sofisticat, pantofi de înaltă calitate, flexibilitate.

Ghetele din material textil

   - prețul scăzut, reținerea căldurii, mult mai moi decât pielea, tratate special pentru asigurarea impermeabilității.

Modelele prezentate reprezintă câteva variante care te-ar putea ghida în achiziționarea noilor ghete pentru acest sezon. Indiferent dacă alegi să cauți ghete de damă online sau în magazinele fizice, ține cont de nevoile și preferințele tale și bucură-te de confortul pe care îl vei avea în această iarnă.