5 motive pentru care colțarul extensibil este cea mai importantă piesă de mobilier din living

BUCURESTI - 13 aprilie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Un colțar este o piesă clasică de mobilier care devine instant centrul de interes al propriei locuințe. Acesta reprezintă o extensie a personalității proprietarilor, reflectând stilul și preferințele. De-a lungul timpului, colțarele au trecut prin mai multe transformări și au parte de o evoluție constantă.

Coltar

Coltar

Dacă nu sunteți siguri că merită să investiți într-un colțar extensibil pentru living, Natürlich v-a pregătit o listă cu 5 motive pentru care această piesă de mobilier este cea mai importantă.

1.Obiectul cel mai utilizat din încăpere.
Familia sau animăluțele vor petrece mult timp în sufragerie, utilizând această piesă de mobilier. De asemenea, este locul potrivit în care musafirii vor socializa. Pentru o persoană singură, colțarul va avea funcția de loc de citit sau de privit seriale.

2.Un loc în plus de dormit.
Prietenii vor avea un spațiu în plus unde pot rămâne peste noapte, iar somnul de prânz poate fi mai plăcut în sufragerie. Având în vedere că livingul este un spațiu mai generos, se va prefera alternativa unui colțar extensibil față de una clasică (fixă).

3.Cea mai scumpă piesă din living.
Dacă excludeți componentele electronice, colțarele sunt cel mai valoros obiect din camera de zi. Acestea reprezintă o investiție uriașă, cu o rezistență dovedită în timp.

4.Unul dintre cele mai confortabile locuri din cameră.
Pentru a vă defini, trebuie să aveți un loc confortabil care vă face să vă simțiți ca acasă. Cele mai multe colțare asigură un confort prin intermediul arcurilor sinusoidale și a spumei poliuretanice de înaltă rezistență.

5.Punctul cheie din încăpere.
Indiferent de stilul de mobilier pe care îl aveți în sufragerie, colțarul este cel mai probabil piesa dvs. de rezistență. În jurul acestuia sunt aranjate toate celelalte obiecte, iar stilul stabilește starea de spirit din locuință. Pentru a scăpa de toate imperfecțiunile din living, cu un colțar adecvat se va crea impresia unei încăperi elegante și atractive. Puteți opta pentru Colțarul extensibil Dax cu ladă, elegant din stofă spațios și extrem de confortabil.

Adaptați colțarul în spațiul deja amenajat sau ghidați-vă viitoarea încăpere după unul dintre modelele disponibile pe site-ul nostru.