5 motive sa apelezi la o firma de curatenie birouri

Suceava - 14 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Imobiliare

Un calcul simplu ne arata ca petrecem aproape 2.000 de ore la locul de munca intr-un an si cam 90.000 pe parcursul intregii vieti. Asta inseamna o treime din timpul nostru. Tocmai de aceea e important ca locul in care ne desfasuram activitatea sa fie igienic, iar angajatii sa aiba parte de o atmosfera sanatoasa.

curatenie birouri Suceava

Pentru orice spatiu de birouri din Suceava exista personal angajat pentru curatenie. Insa acesta se ocupa, in general, doar de ceea ce se vede cu ochiul liber: praf, cosuri de gunoi, deseuri mari. Ceea ce se afla insa in profunzime, praful si acarienii colectati in mochete, pe jaluzele, in tapiteria mobilierului de birou nu pot fi indepartati cu mijloace simple precum un aspirator casnic. Din acest motiv trebuie apelata o firma curatenie Suceava.

Iata care sunt avantajele pe care ti le ofera o curatenie profesionala de inalta calitate:

Productivitate crescuta a angajatilor

Angajatii tai sunt mai fericiti si mai relaxati la locul de munca atunci cand spatiul de lucru este curat si lipsit de praf si murdarie. Aerul incarcat de particule de praf si de acarieni duce la o scadere a productivitatii si diminueaza functia cognitiva a personalului. Asadar, vrei ca echipa ta sa dea randament? Angajeaza o firma de curatenie birouri Suceava care sa faca in mod regulat curatenie in birouri si atmosfera va fi una propice performantei.

Angajati mai sanatosi

De regula, atunci cand unul dintre angajati se imbolnaveste, in curand majoritatea colegilor se vor fi contaminat. Iar atunci cand jumatate din echipa sufera sau, mai rau, se afla in concediu medical, activitatea firmei poate fi pusa in pericol. Cu o curatare regulata si minutioasa a spatiilor de lucru, realizaata de o firma curatenie Suceava, riscul de imbolnavire a salariatilor scade semnificativ.

Birouri cu aspect profesionist

Atunci cand birourile sunt pline de dosare prafuite si cutii, jaluzelele sunt incarcate de praf, mocheta sau scaunele sunt patate e clar ca si atmosfera este una incarcata, poluata, iar aspectul este departe de a fi unul placut, primitor. Mai mult, imaginea pe care le-o oferi clientilor este un factor important in succesul afacerii tale. Un aspect curat, ordonat, birouri cu aer proaspat, placut vor produce un impact subtil asupra clientilor si vizitatorilor firmei, oferindu-le un plus de incredere in serviciile pe care le oferi.

Impuls pozitiv pentru angajati

Angajatii raspund pozitiv la un mediu mai curat, moralul lor fiind crescut. Atunci cand birourile sunt curate, bine amenajate, ei vor considera ca activitatile firmei sunt foarte importante si vor tinde sa se imbrace mai frumos, sa acorde o atentie sporita tinutei. Chiar si un spatiu de birouri redus, al unei firme mici, cu doar cativa angajati, are nevoie de curatenie temeinica. Acei salariati au dreptul la un mediu de lucru sanatos, iar tu, ca angajator, te vei bucura de performantele pe care acestia le vor obtine intrucat se vor simti mai motivati sa munceasca si sa dea randament.

Economii pe termen lung

Atunci cand curatenia se face in profunzime, si nu doar la suprafata, mentinerea ei este un fapt de durata. E mult mai simplu ca praful sa se acumuleze acolo unde birourile sunt incarcate cu rechizite si tot felul de accesorii decat acolo unde totul este in perfecta ordine. Pe termen lung, acest lucru inseamna mai putini bani cheltuiti cu serviciile de curatenie, deci o economie la bugetul firmei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/5-motive-sa-apelezi-la-o-firma-de-curatenie-birouri