AGELESS SUMMIT – 30 Martie 2019 – Hotel Sheraton, Bucuresti

BUCURESTI - 8 martie 2019

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

AGELESS SUMMIT este cel mai important eveniment de sanatate dedicat exclusiv femeilor de peste 40 de ani care vor sa arate si sa se simta bine la orice varsta fara sa apeleze la interventii invazive sau costisitoare.

Ageless Summit

Ageless Summit

La eveniment vor fi prezentate cele mai noi informatii stiintifice si solutii legate de sanatate si anti-aging existente pe piata in acest moment.

Evenimentul este pentru tine daca:

- Vrei sa afli detalii despre modul in care imbatranim la nivel celular si ce poti face pentru a intarzia sau chiar inversa acest proces.
- Vrei sa afli cum poti preveni imbatranirea corpului care este de 3 ori mai accelerata dupa varsta de 40 de ani
- Vrei sa afli modul in care anumite alimente si substante pot schimba felul in care imbatranim atat din punct de vedere mental cat si din punct de vedere fizic
- Vrei a afli trucuri pentru mentinerea unui corp sanatos, plin de energie si vitalitate dar si strategii pentru un ten suplu si stralucitor, dupa varsta de 40 de ani

SPEAKERI: 

Larisa Petrini, Expert in Age Management 

Este expertul in ‘age management’ care intelege provocarile de sanatate ale femeilor active de peste 40 de ani. 

A obtinut multiple certificari internationale ca Health, Nutrition & Sleep Coach din partea unora dintre cele mai importante scoli din lume (Institute for Integrative Nutrition din New York, Cornell University, Spencer Institute si Precision Nutrition din Canada). 

Colaboreaza cu vedete si medici celebri din Elvetia, Olanda si New York, fiind specializata in programe de sanatate si ‘reverse aging’ non-invazive, personalizate in functie de constitutia genetica a fiecarei persoane. 

In prezent, este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai buni specialisti in sanatate si nutritie din Romania. Larisa este realizatorul si prezentatorul emisiunii Sanatatea FM de pe Radio France Internationale si colaboreaza cu publicatii internationale de top precum Thrive Global, Elle, Shape si Harper’s Bazaar.

Dr. Nadia Gorduza, Medic Psihoterapeut

Este unul dintre cei mai buni medici psihoterapeuti din Romania. 
Nadia Gorduza este certificata la nivel national si international si este singurul psihoterapeut din Romania specializat in Terapia de Cuplu prin metoda Gottman. La eveniment va vorbi despre sanatatea emotionala a femeii de peste 40 de ani si strategiile la care putem apela pentru a combate stresul si oboseala cronica. 

Dr. Raluca Hera, Medic Ginecolog

Este medic ginecolog si doctor in stiinte medicale specializat in Age Management Genital si Ginecologie Estetica. Are experienta internationala in clinici si spitale din Germania, Statele Unite si Elvetia. La eveniment, Raluca va vorbi despre necesitatile si problemele care apar in timp, in zona genitala si ne pot degrada atat calitatea vietii sexuale cat si increderea in propria persoana,. 

Dr. Mihaela Vidan Popa, Medic Dermatolog

Este unul dintre cei mai apreciati medici dermatologi de la noi cu expertiza in dermatologia terapeutica si cosmetica, tratamente laser si mezoterapie. Mihaela este membru al asociatiei de medicina Anti-Aging si la eveniment va vorbi despre felul in care ar trebui sa avem grija de tenul nostru. 

AGENDA:

10:30 - 11:00 Inscriere participanti

11:00 – 11:45 Larisa Petrini
11:45 – 12:00 Sesiune Q&A Larisa Petrini

12:00 - 12:30 Dr. Nadia Gorduza
12:30 - 12:45 Sesiune Q&A Dr. Nadia Gorduza

12:45 – 13:30 Coffee Break

13:30 – 14:00 Dr. Raluca Hera
14:00 – 14:15 Sesiune Q&A Dr. Raluca Hera 

14:15 – 14:45 Dr. Mihaela Vidan-Popa
14:45 – 15:00 Sesiune Q&A Dr. Mihaela Vidan-Popa

15:00 – 15:30 Inchidere eveniment (invitat surpriza)
_____

Preturi bilete: 

STANDARD (01 MARTIE - 30 MARTEI): 180 ron

Parteneri media: FEMEI IN AFACERI, Aqui Ahora, Catchy, acasa.ro, Delamamici.ro

INSCRIERI PE: summit.bodyology.health