Agentia Faros te trimite in Austria la ski!

BUCURESTI - 31 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Ti-ai dorit o vacanta in destinatia-vedeta a sezonului de iarna? Acum ai ocazia sa castigi un sejur pentru doua persoane in luna decembrie, cu destinatia Austria! Acasa.ro impreuna cu agentia de turism Faros te invita la concurs. Castiga un sejur la ski in Austria!

Agentia Faros te trimite in Austria la ski!

Fieberbrunn este considerata una dintre cele mai bine tinute secrete statiuni din Alpi. Statiunea montana se afla in regiunea Kitzbuheler Alpen si atrage an de an turistii interesati de o scurta vacanta la munte, weekenduri la schi si vacante in familie.

Acasa.ro impreuna cu agentia de turism Faros iti ofera sansa unei vacante memorabile la inceput de iarna.

 

Cum poti castiga un sejur la ski in Austria

Intra pe pagina concursului Castiga un sejur la ski in Austria! si gaseste cele 10 produse ascunse in peisaj, apoi umple sacul. Povesteste cui ai vrea sa faci cadou sacul cu produse si de ce. Da "Like" paginii de Facebook a Faros.ro.

Premiul pus in joc consta dintr-un pachet de o saptamana in statiunea austriaca Fieberbrunn. Pachetul include:

- 7 nopti cazare cu all inclusive;

- Bilet de avion zbor Bucuresti;

– AUSTRIA – Bucuresti;

- Transfer aeroport – hotel – aeroport;

- Taxele de aeroport.

Concursul se desfasoara in perioada 24 octombrie - 23 noiembrie 2011, pe site-ul www.acasa.ro, in pagina speciala www.acasa.ro/sejur-austria. Castigatorul va fi persoana care va crea cea mai interesanta si mai originala poveste. Acesta va fi desemnat in data de 23 noiembrie 2011 de catre echipa Acasa.

Concursul este sustinut de Acasa.ro si agentia de turism Faros, in colaborare cu: www.farduri.ro, www.adidasi-haine.ro, www.explosivski.ro, www.wildfashion.ro, www.carrefour.ro, www.freeyeti.ro, www.love-plus.ro, www.vasedegatit.ro, www.comodo.ro si www.quick24.ro.

 

Despre Faros

Faros este o agentie de turism infiintata in 2001 cu scopul de a oferi turistilor vacante in tara si in strainatate, precum si servicii pentru turistii straini care viziteaza Romania.

Printre clientii companiei se numara firme prestigioase, din industria farmaceutica, multinationale dar si din domeniul constructiilor sau mari retaileri care si-au derulat prin agentie diverse actiuni si grupuri sub forma de team-building-uri sau turism de recreere.

Eforturile Faros au drept scop dezvoltarea afacerii pe baze sanatoase si solide, atragerea increderii posibililor colaboratori, incredere care se bazeaza pe principiul numarul 1: CLIENTUL MULTUMIT - PRIMUL PAS SPRE PROFIT !