Amanetul auto – Întrebări Frecvente

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Retail

Aflați mai multe despre varianta stabilă și sigură pe care o reprezintă amanetul auto prin răspunsurile la cele mai des întâlnite întrebări

Amanetul auto

Amanetul auto

A avea o opțiune de siguranță pentru situații de criză este esențial, după cum ne-o demonstrează și contextul actual. Cu toate că nu putem fi mereu pregătiți pentru circumstanțe neprevăzute, e bine să știm că avem câteva opțiuni care ne-ar putea salva din punct de vedere financiar.

Pe lângă creditele bancare care necesită nenumărate acte, pregătiri și o durată îndelungată de timp, există alternative rapide și simple la care e bine să știți că puteți apela oricând. Un astfel de exemplu este cel al amanetului auto, care oferă o modalitate legală și facilă prin care puteți obține bani oricând aveți nevoie urgentă de ei.

Fie că știați sau nu de existența acestei variante, e posibil să aveți nelămuriri și întrebări legate de condițiile și procesul prin care puteți obține finanțarea. Mai jos, puteți găsi răspunsurile date de Transilvania Credit Auto, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează amanetul lor auto.

Cine ar putea apela la serviciile unui amanet auto pentru a obține un împrumut garantat cu mașina?

Nu există criterii specifice pentru a putea deveni clientul unui amanet auto în afară de, bineînțeles, a fi posesorul unui autoturism. Astfel, oricine îndeplinește această condiție poate apela pentru a obține o creditare urgentă.

Ce acte sunt necesare pentru a putea aplica și obține o asemenea creditare?

Tot ce trebuie să prezentați amanetului auto sunt actele de identitate ale dvs. și ale mașinii, CARTEA MAȘINII, talonul autoturismului și polița RCA. Astfel, nu este nevoie să pierdeți timp eliberând alte acte sau documente, facilitând întregul proces.

Care este valorea maximă care poate fi obținută în cadrul împrumutului?

Suma maximă reprezintă 75% din valoarea de piață a mașinii.

Din momentul împrumul este aprobat, cât durează până la primirea banilor?

Banii se primesc în cadrul aceleiași vizite, în maxim 30 de minute.

Ce condiții există în privința asigurării siguranței mașinii, cât și a confidențialității clienților?

În cazul în care mașina nu rămâne la client – ceea ce este posibil în cadrul Pachetului Platinum – aceasta este preluată în parcul auto propriu al amanetului pe baza unui proces verbal. Acesta conține elementele de identificare, particularitățile vehiculului, numărul de kilometri, cât și poze cu exteriorul și interiorul mașinii. De asemenea, aceasta este monitorizată în mod constant 24/24, iar dacă își dorește clientul,  numerele de identificare pot fi scoase pentru a asigura confidențialitatea. În plus, dacă se dorește, autoturismul poate fi vândut direct din parcul amanetului auto. Serviciul este inclus, iar amanetul auto se ocupă de postarea lui pe site-urile de specialitate și de prezentarea lui clienților interesați.

Astfel, rapiditatea și ușurința întregului proces poziționează amanetul auto deasupra altor metode de finanțare, în special în cazul situațiilor de urgență.