Andrei Teaşcă îşi dă din nou întâlnire cu tinerii într-un format unic de streaming educational live

BUCURESTI - 23 aprilie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Luni, 26 aprilie, Andrei Teaşcă este “Consilierul de la Miezul Noptii”, într-un format unic de streaming educaţional live care pune în discuţie şi oferă răspunsuri problemelor tinerilor, întrebărilor pe care până acum nu au avut curajul să le adreseze nimănui.

Andrei Teasca

Andrei Teasca

Nu exista subiecte tabu, iar formatul online îşi propune să ofere un cadru educaţional sigur şi informal în care tinerii să primească un minim de cunoştinţe de iniţiere în viaţa de adult.  

“Am văzut la un moment dat un clasament al celor mai căutate întrebări puse pe Google. Ştiţi care erau primele trei? Cum să faci nod la cravată?, Cum să săruţi? şi Cum să rămâi însărcinată? Răspunsurile par uşoare, la îndemână, dar tocmai pentru că presupunem că toată lumea le ştie nu mai discutăm cu adolescenţii şi tinerii despre ele, iar pentru ei devin motive de anxietate, de panică. Apoi ne mirăm de ce ajung să se izoleze, să fie deprimaţi şi să nu-şi găsească sens şi implinire.

Am creat “Consilierul de la Miezul Nopţii” pentru că îmi doresc o comunitate  în care să se simtă confortabil să adreseze astfel de întrebări şi să-şi expună experienţele / problemele în siguranţă, prin păstrarea anonimatului”, a declarat Andrei Teaşcă, adăugând că emisiunea online urmăreşte aspectul informativ, educaţional, terapeutic şi de dezvoltare personală.

Întrebări, propuneri de subiecte, experienţe personale se pot trimite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ConsilieruldelaMiezulNoptii, iar pentru streamingul online accesul se face în baza achizitionării unui bilet de tip donaţie https://streams.live/channel/fPnZe5uRCc.

Andrei Teaşcă – Consilier, Art Terapeut, Terapeut ocupaţional

0755 334 334

andreiteasca@gmail.com