Anul acesta, oferă echipei tale cadouri cu adevărat utile

BUCURESTI - 10 decembrie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Se apropie luna cadourilor. O dată cu ea, şi decizia dificilă de a alege cadouri pentru echipă. Faptul că majoritatea lucrează de acasă face sarcina aceasta cu atât mai grea.

Cadouri

Cadouri

Ai nevoie de un cadou util şi adaptat contextului actual, care să fie gata de trimis membrilor echipei, în toată ţara.

Cum ar fi  oferi timpdrept cadou?

Timp pentru mai multe momente speciale în familie. Mai mult timp pentru hobby-uri şi relaxare. Mai multă siguranţă în rezolvarea tuturor lucrurilor pe care şi le-au propus pentru finalul an. Mai mult timp pentru ceea ce îşi doresc ei cu adevărat.

Cum poţi face asta?

Oferind echipei tale pachetul Employee Care – un cadou format din servicii de care cu siguranţă vor avea nevoie în preajma sărbătorilor. Mai mult, acest cadou le poate rămâne pe parcursul întregului an. Fiecare dintre membrii echipei va avea la dispoziție un asistent personal de fiecare dată când are nevoie de suport, astfel, își vor putea folosi timpul pentru lucrurile cu adevărat importante.

Consiergo a lansat pe piaţă primul pachet de servicii concierge destinate angajaţilor. Employee Care este un pachet de beneficii ce include o gamă largă de servicii, iar in perioada sarbatorilor :

Împodobirea casei sau a grădinii de sărbători – o sarcină care poate părea uşoară, dar s-ar putea să dureze o zi întreagă. Sau tot weekend-ul.

Livrarea mesei de sărbători acasă sau la părinții aflați în altă localitate.

Organizarea unui mese cu un chef bucătar ce ar putea face din cina în familie un adevărat eveniment.

Alegerea unor cadouri mai speciale pentru cei dragi – vouchere cadou pentru servicii concierge sau experienţe legate de hobby-uri, precum lecţii de golf sau şedinţe de yoga cu trainerul preferat. Sau chiar o întâlnire online cu o personalitate pe care o apreciază.

Consiergo se poate ocupa de toate în luna cadourilor, inclusiv de cumpărăturile de sărbători pentru membrii echipei şi familiile lor - sau chiar livrarea unui brand împodobit, direct la uşă.

Acestea sunt doar câteva exemple din tot ce poate face Consiergo pentru echipa ta. Pachetul de beneficii Employee Care este un altfel de cadou de final de an. Unul cu adevărat util şi unic pe piaţa din România.

Citeşte mai multe despre serviciile Consiergo pe pagina Employee Care sau ia legătura cu un reprezentant la 0737.410.000.

 

 

CONSIERGO este prima companie full-service de tip concierge din România, cu un portofoliu impresionant de clienţi, peste 150 de furnizori de top din toate domeniile, şi expertiza internaţională prin intermediul partenerilor din Paris, Monte Carlo şi Londra.

Compania oferă o gamă variată de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casa & Administrativ, Recomandări Medicale şi Turism & Evenimente.

Cu o echipă cu peste 15 ani de experienţă în aria de activitate şi o abordare profesionistă şi personalizata a serviciilor, CONSIERGO şi-a câştigat aprecierea în rândul clienţilor săi, având în portofoliu nume importante din România şi din străinătate.