Arome concentrate pentru vapori de calitate

BUCURESTI - 27 septembrie 2018

Comunicat tip General in Sanatate

Solutia unui vapat de calitate sta in mare masura si in calitatea lichidelor si aromelor pe care le utilizezi.

.

.

Termenul general de lichide tigara electronica ascunde in realitate o serie de atribute pe care acestea trebuie sa le aiba, incat utilizatorul sa primeasca beneficiile pentru care a optat sa utilizeze o tigara electronica.

Ar fi in totalitate gresit sa crezi ca doar dispozitivul compus din MOD si atomizor este cel responsabil pentru a primi vapori de calitate. Cu siguranta ca fara acesta nu ai putea obtine vaporii la nivelul si calitatea dorita, insa atat timp cat in rezevor nu vei incarca lichide de calitate intregul demers va fi cel putin nesatifacator.

Totul porneste de la magazinul de unde ai decis sa te aprovizionezi cu lichide, in general. Fie ca vei fi in totalitate multumit de lichide gata preparate la care vei adauga, sau nu, cantitatea de nicshot dorita, fie ca te vei axa pe prepararea de lichide folosind baze, arome concentrate si nicshot, toate produsele trebuie sa fie autentice, provenite de la producatori recunoscuti in piata de profil si aflate in termen de garantie.

Este de la sine inteles ca nu trebuie sa fii incantat daca gasesti lichide de orice fel la preturi foarte mici si care sunt vandute de comercianti care nu pot dovedi provenienta acestora. La fel de normal va fi pentru tine sa nu folosesti lichide deja cumparate si al caror termen de valabilitate a fost depasit. Oricare dintre aceste situatii, daca le vei permite, vor avea drept consecinta o calitate foarte slaba vaporilor, fara aroma caracteristica si uneori un nivel de pericol in ceea ce priveste sanatatea ta.

Calea de urmat este usor de accesat mai ales ca in Bucuresti ai drum liber spre cel mai bine aprovizionat magazin tigari electronice si lichide, Vapers-One. Poti pleca de acasa deja informat despre gama de produse care este disponibila in rafturile sale vizitand site-ul magazinului, iar la fata locului ai posibilitatea de a testa pe unele dintre acestea. Poti avea surprize mari in ceea ce priveste nivelul si potentialul aromelor pentru ca este stiut ca fiecare dintre noi percepe in felul sau fiecare grad de finete al aromei atunci cand vapeaza.

Daca esti in primele momente ale trecerii de la tigarile din tutun la tigara electronica, atunci cel mai usor iti va fi daca vei sta de vorba cateva minute cu unul dintre reprezentatii echipei Vapers-One, direct in magazin. Vei primi cel putin un indiciu despre cum sa alegi arome concentrate pentru a primi vapori de cea mai buna calitate, despre cum sa realizezi setarile unui MOD si ale atomizorului pe care le folosesti si, nu in ultimul rand, despre cum poti sa-ti creezi propria gama de lichide personalizate prin mixarea de baze, arome concentrate si nicshot la taria pe care o agreezi.