Asociatia Quasar lanseaza o noua gama de suplimente alimentare

BUCURESTI - 1 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Asociatia Quasar, un grup de companii naturiste din intreaga tara, anunta lansarea unei noi game de suplimente alimentare cu extracte standardizate din plante in doze optime:

Asociatia Quasar

-Q-Coenzyme cu 120mg de Coenzima Q10 – ajuta la producerea de energie necesara organismului.

-Q-Anghinar cu 250mg extract de anghinare – supliment alimentar care mentine sanatatea ficatului.

-Q-Ginkgo cu 120mg de extract de Ginkgo Biloba – supliment alimentar sub forma de comprimate care contribuie la circulatia normala a sangelui.

-Q-Lecithin cu 1200mg extract de lecitina – supliment alimentar sub forma de capsule moi, care ajuta la tratarea colesterolului marit, ca si ajutor pentru femeile care alapteaza sau pentru a trata colita ulcerativa, printre altele.

-Q-Omega 3 1000mg – contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la buna functionare a inimii.

-Q-Propolis C cu extract de maces, ghimbir si salvie – ajuta la intarirea sistemului de aparare al organismului.

-Q-Silymarin cu 375mg extract de armurariu – supliment alimentar ce sustine sanatatea si functionarea normala a ficatului.

-Q-Spirulin cu 1000mg extract de spirulina – supliment alimentar sub forma de capsule, ce sustine tonusul si vitalitatea.

Informatii suplimentare despre produse, precum si despre locatiile magazinelor partenere se gasesc pe site-ul Asociatie Quasar – www.asociatiaquasar.ro

Cine este Asociatia Quasar?

In prezent, Quasar reuneste un grup de companii cu profil naturist din Romania, care, impreuna, si-au propus sa promoveze pe piata romaneasca tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos si produse ecologice calitative, la preturi corecte. II cunoasteti ca si:

-Paradisul Verde din Brasov

-Vita Plant din Targu Jiu

-Hamsa Plant din Fagaras

-Natura Life si Info Trade din Cluj

-Enigma din Timisoara

-Ganapati din Alba Iulia

-Critanim Pop din Salaj

-Nutri-Plant-Med din Resita

-Tonik Pharm din Sebes

-Carmedor din Bacau

-Pedina din Craiova

-Bioplant din Targu Mures

-Natur Island din Sf. Gheorghe

-Elma Natural din Bucuresti

-Hermes din Arad

-Zona Verde Armonia din Satu Mare

-Teodal Plant din Ploiesti

-Biro Profi din Odorheiu Secuiesc

-Essentiales din Galati

Prin intermediul magazinelor pe care le detin, membrii asociatiei doresc sa puna la dispozitia publicului larg raspunsuri la diversele problemele de sanatate cotidiene, abordari naturale si holostice noi, retete inovatoare si produse deosebite care sa vina in ajutorul tuturor celor interesati de mentinerea unui stil de viata sanatos.

Pentru viitor, Asociatia Quasar isi doreste sa reuneasca sub acelasi scop care ii ghideaza cat mai multe companii cu profil naturist din tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/asociatia-quasar-lanseaza-o-noua-gama-de-suplimente-alimentare