Asorteaza corect mocheta

BUCURESTI - 29 iunie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Retail, Imobiliare

V-ati hotarat sa montati mocheta in camera de zi si in dormitoare, dar modelele sunt atat de variate incat nu stiti exact ce nuanta sa alegeti? Ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva sfaturi in aceasta directie.n cazul parchetului este destul de simplu, nuanta acestuia o vom alege in fuctie de nuanta mobilierului din locuinta si de cea a usilor spre exemplu. insa in cazul mochetei, alegerea este putin mai dificila.

Asorteaza corect mocheta

In cazul parchetului este destul de simplu, nuanta acestuia o vom alege in fuctie de nuanta mobilierului din locuinta si de cea a usilor spre exemplu. insa in cazul mochetei, alegerea este putin mai dificila.

In primul rand trebuie sa luati in considerare peretii. Daca acestia sunt simpli, intr-o singura culoare, iar culoarea este neutra, atunci aveti posibilitatea de a pune accentul pe pardoseala, cu ajutorul unui model de mocheta cu design elaborat sau in culori puternice. Daca peretii sunt zugraviti in culori intense sau sunt decorati cu tapet, va recomandam sa mergeti pe un model de mocheta simplu, intr-o singura culoare.

Mobilierul reflecta personalitatea proprietarilor, astfel acesta este un element de care trebuie sa tineti cont cand alegeti mocheta. Daca mobilierul este modern, in forme geometrice atribuite stilului minimalist, atunci va propunem sa-i asortati o mocheta simpla, fara un design elaborat, poate fi si colorata, insa trebuie sa lase impresia unui spatiu larg, deschis, aerisit. in cazul incaperilor cu un mobilier mai clasic, vintige sau chiar in stil rustic, puteti opta pentru un model de mocheta colorata, cu design floral sau diverse alte motive care sugereaza ca spatiul este unul confortabil, primitor si destinat familiei.Chiar daca analizam mobilierul, peretii si stim ce atmosfera vrem sa creem intr-o anumita locuinta, spatiul este, de multe ori, cel care dicteaza alegerile pe care le facem in materie de amenajari interioare. Astfel, va recomandam ca pentru incaperile de dimensiuni reduse sa optati pentru mocheta intr-o singura culoare, de preferat o nuanta deschisa. incaperile spatioase va permit sa alegeti o mocheta in culori indraznete, doua sau mai multe nuante si chiar si design cu design elaborat.Va invitam sa alegeti modelul de mocheta cel mai potrivit pentru locuinta dumneavoastra, din gama variata oferita in magazinele Diego. Iar daca doriti sa aflati mai multe despre materialele si tipurile de mocheta va recomandam sfaturile echipei Diego din acest articol.