Avantajele caminului de batrani Altra Casa

BUCURESTI - 19 iunie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Camin de batrani de lux din Bucuresti. Alege Altra Casa.

Altra Casa

Altra Casa

Alegerea unui camin de batrani nu este un pas reprezentativ nepasarii, ci o solutie potrivita pentru familiile care nu beneficiaza de suficient timp pentru a acorda suficienta atentie unei persoane varstnica. Mai mult decat atat, daca batranul are nevoie de ingrijiri medicale periodice, un centru rezidential pare sa fie cea mai buna alegere.

Intr-un camin de batrani, bunicii sau parintii tai pot intalni o multime de persoane cu care sa poarte discutii interesante si alaturi de care sa se implice in activitati diverse. In spatiile comune dintr-un camin de batrani pot fi surprinsi in permanenta pacienti care joaca sah, socializeaza, citesc, urmaresc emisiuni TV sau care servesc masa.

Fiecare persoana care nu se mai poate ingriji singura din pricina varstei isi poate gasi locul la Altra Casa, un camin de batrani din Bucuresti in care sanatatea varstnicilor este pe primul loc. Aici, asistentele prietenoase si bine pregatite urmaresc sa acorde cele mai bune servicii medicale fiecarui pacient, indiferent de afectiunea de care acesta sufera.

Centrele rezidentiale de ingrijire si asistenta pentru persoanele varstnice ofera servicii complete

Ingrijire medicala curenta asigurata de asistente medicale - Multi dintre pacientii care apeleaza la serviciile unui centru rezidential sufera de anumite afectiuni medicale, specifice varstei. Pentru ca se urmareste acordarea celor mai bune conditii pentru varstnici, personalul medical este pregatit din toate punctele de vedere pentru ingrijire. Mai mult decat atat, este necesar ca personalul medical sa fie prietenos si sociabil, astfel incat sa le transmita batranilor siguranta si motivatie.

Cazare pe perioada nedeterminata - Centrele rezidentiale se deosebesc de centrele de zi prin acordarea cazarii pe o perioada nedeterminata. Astfel, persoanele care nu pot beneficia de ajutor din partea familiei, pot apela la specialistii reprezentanti ai acestor centre. Sunt asigurate cele mai bune conditii de cazare, dar si spatii de comunicare si de desfasurare a activitatilor zilnice.

Preparare hrana - Bunicii sau parintii tai trebuie sa respecte o alimentatie bogata in vitamine si nutrienti de calitate, lucru bine stiut de personalul centrelor rezidentiale. Se acorda hrana fiecarui pacient, iar meniul este unul variat si pe gustul varstnicilor. Mai mult decat atat, pacientii pot participa la activitatile de preparare a hranei astfel incat acestia sa se simta cat mai implicati si utili.

Curatenie - Pentru un trai armonios si placut este important ca ingrijirea sa faca parte din rutina zilnica. Fiecare camera este curatata corespunzator, la fel si spatiile comune. Varstnicii se pot implica si in astfel de activitati, ba chiar sunt incurajati si motivati sa intretina curatenia si sa participe la igienizarea spatiilor comune daca starea de sanatate le permite acest lucru.

Activitatile specifice unui camin de batrani:

-terapie ocupationala

-consiliere

-terapie vocationala

-socializare

-activitati administrative

O problema des intalnita prin randul persoanelor varstnice este reprezentata de sentimentul de inutilitate. Chiar daca reprezinta atat de mult pentru rude si apropiati, batranii care nu mai sunt implicati in activitatile societatii din care fac parte pot intalni un astfel de sentiment negativ. Prin aceste activitatile organiza la Altra Casa se urmareste evitarea acestei stari si implicarea varstnicilor in diverse programe de socializare si relaxare.