Bijuteria Stil doneaza catre spitale 10% din vanzarile online. “Cand daruiesti, stralucesti” este un proiect umanitar in lupta impotriva COVID-19

BUCURESTI - 7 mai 2020

Comunicat tip General in #CSRcovid19

A darui este un gest al inimii. Unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume este acela de a darui si prin acesta, de a da sens vietii. Cu un singur act de bunatate, ii poți inspira si pe altii sa isi deschida inima si sa redea semenilor, zambetele pline de stralucire.

.

.

Energia pozitiva este contagioasa si gesturile pline de umanitate continua sa ne tina aproape unii de altii, in ciuda distantarii sociale actuale. Insufletiti de cele mai frumoase actiuni, oamenii ii ajuta pe oameni. Proiectele umanitare din aceasta perioada aduc un plus de incredere si speranta in ceea ce numim revenirea la normalitate, cat mai curand posibil.

“Daruiesti si stralucesti” este un minunat proiect umanitar, o reactie manifestata in fata pericolului provocat de amenintarea COVID-19. Brand-ul Bijuteria Stil a decis ca, din vanzarile realizate prin intermediul magazinului online, sa doneze un procent de 10% catre spitalele din Romania. 

Cei de la Bijuteria Stil nu inceteaza niciodata sa evolueze si sa surprinda. Aduc in fiecare zi zambete pe buzele acelora care aleg sa-si daruiasca sau sa daruiasca altora, un strop de infinit din bijuteriile disponibile atat in magazinele fizice (Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Ramnicu Valcea, Horezu, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin), cat si in magazinul online. Pe langa modul facil de cumparare a bijuteriilor, atat online cat si in magazinele fizice, Bijuteria Stil ofera, gratie echipei de specialisti, si servicii de consultanta de calitate, servicii de gravare, servicii de reparatii si intretinere bijuterii.

Pentru cei care nu stiau, Bijuteria Stil este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei si se bucura de o prezenta pe piata nationala de mai bine de 25 de ani. Interesul si pasiunea pentru frumos au dat nastere la ceea ce se numeste astazi Bijuteria Stil – bijuterii din aur galben si aur alb, clasic, rafinat si modern, impodobite cu diamante si realizate cu stil, in propriul atelier. 

Adesea fericirea nu rezulta doar din ceea ce primim, ci si din ceea ce oferim. Cand alegi sa oferi cu inima, surprizele frumoase nu se lasa asteptate. Indiferent ce vei alege sa cumperi din varietatea de bijuterii oferite de magazinul online www.bijuteriastil.ro,  gandul mult visat de a darui devine o realitate mai aproape de tine, mai aproape de cei la care vor merge cei 10% din vanzarile Bijuteria Stil. Cu un singur click, darul tau va ajunge la spitalele din Romania.