Black Friday la stomatolog: Ia-ți zâmbetul din spatele măștii cu reduceri de până la 90% la servicii stomatologice

BUCURESTI - 10 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

Black Friday vine cu reduceri între 35 și 90% la servicii stomatologice, de la consultații până la proceduri costisitoare, al căror preț întreg poate ajunge și chiar depăși 3.000 de lei. Pacienții vor putea achiziționa la preț special implanturi dentare, obturații, fluorizări, sigilări de șanțuri și fosete și chiar extracții dentare.

Black Friday Dentist

Black Friday Dentist

Campania Black Friday la stomatolog începe vineri, 13 noiembrie, la miezul nopţii, și se încheie duminică, 15 noiembrie, ora 23:59. Produsele pot fi achiziționate, la fel ca în fiecare an, din magazinul online al clinicii – www.abceurodent.ro/shop. Pacientul selectează serviciile dorite, le adaugă în coș, plătește online, iar ulterior este sunat pentru programare.

„Perioada cuprinsă între finalul anului trecut și începutul lui 2020, până la restricțiile impuse în starea de urgență, a fost caracterizată de o creștere a cererii pentru servicii de implantologie. În contextul pandemiei de COVID-19, propunerea din acest an răspunde atât necesităților din primăvară, cât și celor pe care le identificăm acum, cum ar fi consultații de specialitate pentru evaluare și propunerea unui plan de tratament, extracții și obturații dentare, cunoscute drept plombe. Cu scopul prevenirii problemelor stomatologice, implicit a necesității de a face mai multe vizite la stomatolog, venim cu reduceri substanțiale la servicii de profilaxie dentară”, susţine dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Clinicile ABC Eurodent au fost primele din Europa care au organizat o campanie de Black Friday în segmentul de stomatologie, în anul 2012. Anul trecut, cele mai achiziționate servicii au fost cele de implantologie și terapie restauratorie, așa cum sunt obturațiile. Noutatea ediției din acest an este reprezentată de renunțarea la servicii de estetică dentară, în favoarea celor cu scop profilactic ori care nu pot suferi amânări, cu precădere de tip chirurgical.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei Black Friday sunt disponibile în toate cele cinci clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei, Compozitorilor și 1 Decembrie 1918.