Cabinet ORL în Iaşi - Dr. Adrian Avasiloaiei

BUCURESTI - 23 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ce înseamnă ORL şi care este rolul său? Această prescurtare vine de la otorinolaringologie, unde Oto = ureche, Rino = nas, Laringo = laringe, deci, prin urmare, aceasta este o specialitate medicală, care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii şi a sinusurilor.

Cabinet ORL

Cabinet ORL

Principalele motive pentru care ne trebuie un medic ORL

Din punctul de vedere al unei persoane nespecializate, unele dintre simptomele pe care le poţi identifica singur şi ar trebui să te aducă la cabinetului unui medic pentru investigaţii suplimentare, sunt: 

-  Traumatisme sau leziuni la nivelul urechilor, nasului sau gâtului 

- Durere în urechi, nas sau gât 

- Vertij, amețeli sau dificultăți în menținerea echilibrului 

- Dificultate sau pierdere a auzului 

- Infecții ale urechii, amigdalelor sau sinusurilor 

- Apă în ureche 

- Urechi care „sună” 

- Defecte congenitale ale urechii, nasului sau gâtului 

- Probleme de respirație 

- Simptome de astm sau alergie 

- Sângerare sau congestie nazală 

- Probleme cu mirosul 

- Dificultăți de vorbire sau de înghițire 

- Gât dureros sau răgușit

De ce este important să tratezi în mod adecvat aceste afecţiuni? Chiar dacă unele probleme par să se rezolve de la sine sau să nu necesite atenţia unui specialist, pot avea consecinţe pe termen lung, ce vor fi mult mai dificil de vindecat sau, în cazuri mai grave, nu vor mai exista tratamente eficiente. Încercarea de a ne trata singuri, acasă, ne poate costa, în primul rând, sănătatea, iar acesta este un preţ mult prea mare pentru oricare dintre noi, considerând că există atât de multe alternative.

Amplasat într-o zonă uşor accesibilă, în apropierea Spitalului de copii „Sfânta Maria”, cabinetul privat ORL Iaşi, vă pune la dispoziţie servicii specializate de cea mai bună calitate, care vă vor ajuta la îmbunătățirea și menținerea sănătății dumneavoastră. Cabinetul este existent pe piaţă din anul 2010 şi s-a axat întotdeauna pe satisfacţia pacienţilor, oferind investigaţii şi diagnosticare în domeniu, şi abordarea complexă a afecţiunilor ORL la copii. Printre consultaţiile disponibile se numără: fibroscopie (rino-fibroscopie), laringo-fibroscopie şi oto-videoscopie, şi tratamente ale: otitei, sinuzitei, vegetaţiilor adenoide, laringitei, rinitei şi faringitei (amigdalitei).

De cele mai multe ori, există preconcepţia că serviciile unui cabinet privat sunt mai bune decât cele oferite de un cabinet de stat, deoarece medicii sunt mai implicaţi, condiţiile sunt mai bune, aparatură mai performantă, etc., însă lumea se teme de costurile piperate, care ar putea veni cu toate aceste avantaje. Acesta este un „stereotip” pe care nu îl veţi întâlni la acest cabinet, însă, întrucât este aflat în relație contractuală cu CAS Iași, oferind inclusiv servicii medicale decontate, iar preţurile pentru tratamentele ce nu pot fi acoperite de casa de asigurări, sunt accesibile, spre a putea fi disponibile oricărui pacient.

Domnul Doctor Adrian Avasiloaiei, medic primar ORL Iaşi, este unul din cei mai apreciaţi medici din domeniu, datorita implicării şi profesionalismului de care dă dovadă de fiecare dată, precum şi a experienţei acumulate de-a lungul carierei sale. Împreuna cu echipa dumnealui, doreşte să ofere servicii medicale care să răspundă celor mai înalte exigenţe, precum şi să schimbe mentalitatea învechită despre relaţia dintre medic şi pacient, în beneficiul sănătăţii acestora.