Care sunt serviciile oferite de o agentie de alpinism utilitar industrial

BUCURESTI - 26 mai 2021

Comunicat tip General in Constructii, Media / Publicitate, Social

Serviciile de alpinism utilitar sunt intrebate atunci cand alte metode de lucru la inaltime nu functioneaza. Plasarea publicitatii, spalarea fatadelor si ferestrelor cladirilor sau a altor tipuri de munca sunt uneori imposibile fara cunostintele, echipamentele si experienta corespunzatoare pe care le detin specialistii din domeniul muncii la mare altitudine si alpinismului industrial.

Alpinmax

Alpinmax

Serviciile de alpinism utilitar sunt intrebate atunci cand alte metode de lucru la inaltime nu functioneaza.

Plasarea publicitatii, spalarea fatadelor si ferestrelor cladirilor sau a altor tipuri de munca sunt uneori imposibile fara cunostintele, echipamentele si experienta corespunzatoare pe care le detin specialistii  din domeniul muncii la mare altitudine si alpinismului industrial.

O companie de alpinisti utilitari se va ocupa de:

-Plasarea publicitatii cu ajutorul montajului si a picturilor publicitare 

-Se va ocupa de montare, reconditionare si alte operatiuni legate de constructie 

-Servicii legate de intretinere si curatare a suprafetelor greu accesibile, etc.

Caracteristicile muncii la mare altitudine si avantajele alpinismului industrial

-Un alpinist industrial se poate apropia de cele mai dificil de atins locuri si diferite obiecte la mare altitudine.

Desigur, vor fi folosite echipamente de lucru Petzl - un producator francez lider in echipament pentru munca la inaltime si tehnicienti calificati IRATA.

Ce este IRATA?

IRATA este un acronim pentru Industrial Rope Access Trade Association, care a fost infiintata in Marea Britanie la sfarsitul anilor 1980, pentru a rezolva provocarile de intretinere din industria petroliera si a gazelor offshore. Formarea sa a fost rezultatul unei initiative a mai multor companii de varf, care incepusera sa utilizeze tehnici de acces la franghie industriala, pentru a oferi un mediu de lucru sigur industriei. Aceasta  detine proceduri de lucru in continua evolutie, pe care membrii trebuie sa le urmeze si a caror respectare este monitorizata, astfel incat sa fie implementat si pastrat un sistem sigur de lucru. 

-Un alpinist utilitar va folosi numai echipamente profesionale, salopete, care sunt garantate pentru a nu deteriora acoperisurile fragile si acoperirile de fatada

-Lucreaza fara a intrerupe activitatea principala

-Alpinismul industrial nu creeaza praf, zgomot sau alte inconveniente

-Oamenii special instruiti sunt capabili sa efectueze lucrarile necesare in conditii inguste si in locuri in care alte metode nu pot fi realizate.

Agentia AlpinMax inspira incredere prin munca inalta a profesionistilor si a echipamentelor de cea mai inalta calitate.

Cerintele fata de un alpinist utilitar

Este foarte important ca munca la mare altitudine, in special in conditii extreme si dificile, sa fie efectuata doar de profesionisti. Tototdata este foarte important sa se respecte toate masurile de siguranta al alpinistilor si al celor din imediata apropiere a santierului.

La fel ca oricare alta munca la inaltime, alpinismul utilitar este un sistem complet si complex, unde planificarea, managementul, competenta muncitorilor si echipamentul corespunzator au o importanta foarte mare, fiecare depinzand de celelalte pentru existenta unui sistem sigur si calitativ de lucru.