Cartuse cerneala pentru imprimanta sau multifunctional cu jet, cu livrare gratuita

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip General in Industrie, Media / Publicitate, Tehnologie

Imprimantele inkjet sunt folosite de cele mai multe ori acasa, pentru a printa ocazional sau a copia documente. Extrem de utile pentru cei care au de tiparit putin si avantajoase ca pret, si imprimantele cu jet de cerneala au, insa, nevoie de mentenanta si de inlocuirea cartuselor atunci cand tonerul se termina.

Toner-shop

Toner-shop

Cartusele cu cerneala pentru imprimantele inkjet au o capacitate de tiparire de 100-200 de pagini, in functie de calitatea de printare aleasa si de complexitatea imaginilor. Faptul ca trebuie inlocuite relativ des face ca pretul tonerului sa nu fie chiar atat de ridicat ca la o imprimanta laser, la care cartusele au capacitate de tiparire si de 10 ori mai mare.

Cand ai nevoie sa schimbi cartusul imprimantei sau multifunctionalului inkjet, solutia este la cateva clickuri distanta, pe toner-shop.ro, magazin online de cartuse si consumabile pentru imprimante, copiatoare, faxuri si multifunctionale.

Fie ca alegi un cartus original, fie ca optezi pentru variante compatibile, livrarea va fi facuta gratuit in Bucuresti, indiferent de valoarea comenzii, dar si in tara, la cel putin trei produse comandate. 

Cauti cartus cerneala Brother, HP sau cartuse compatibile cu orice brand de imprimanta? Aici gasesti solutia care ti se potriveste cel mai bine.

La cartusele compatibile raportul calitate-pret este mai bun decat la cartusele originale, semnificativ mai scumpe, dat fiind faptul ca intre cele doua optiuni nu sunt diferente sesizabile privind calitatea produsului tiparit. Totusi, daca nu ai mai folosit de ceva vreme cartuse originale pentru imprimanta ta, e bine de stiut ca este indicat sa o faci, macar periodic, intrucat acestea mentin calitatea capetelor de tiparire si, implicit, pe cea a imprimarii. Pentru preturi avantajoase la cartuse originale poti verifica sectiunea de produse desigilate.

La Toner-shop.ro se pune accent pe satisfacerea cat mai rapida a nevoilor clientului, astfel ca toate comenzile sunt procesate in cel mai scurt timp, pentru ca produsele sa ajunga cat mai repede la cumparatori. Plata online este incurajata pentru a limita interactiunea intre client si curier in aceasta perioada in care distantarea fizica inseamna siguranta, insa se accepta si plata cash, la livrare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/cartuse-cerneala-pentru-imprimanta-sau-multifunctional-cu-jet-cu-livrare-gratuita